Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Traģēdija Lietuvā: Tēvs sašauj savu meitu un izdara pašnāvību

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Tomas Urbelionis/ f64 photo agency

Naktī no trešdienas uz ceturtdienu Lietuvā kāds 1960. gadā dzimis vīrietis sašāvis savu meitu un viņas dzīvesbiedru, bet pēc tam pats aizdedzinājis māju un veicis pašnāvību, atsaucoties uz portālu "Delfi.lt" vēsta portāls "Kas Jauns".

Tiek vēstīts, ka šausminošajā incidentā izdzīvoja gan vīrieša meita, gan viņas dzīvesbiedrs. Ir izskanējusi versija, ka meitenes tēvam, iespējams, bijušas problēmas ar alkoholu un viņš iepriekš jau ir tiesāts par seksuālu vardarbību pret savu meitu.

Vīrieša kaimiņi gan viņu slavē un saka, ka viņš esot bijis strādīgs. Piemēram, dzīvojamās mājas jumtu viņš uzlika paša spēkiem. Tomēr kaimiņi gan neslēpj, ka visiem bijusi bijība pret šo vīrieti, jo viņš gadu pavadījis cietumā.

"Viņš reizēm aizņēmās naudu, bet vienmēr parādu atdeva. Tādas nu arī bija mūsu attiecības," saka kaimiņiene.

No cietuma varmāka tika atbrīvots pirms termiņa, tomēr viņam bija liegta kontaktēšanās ar ģimeni, kā arī bija jānēsā speciālā probācijas aproce.

Tiek vēstīts,ka liktenīgajā vakarā 1960. gadā dzimušais vīrietis izvilināja savu meitu un viņas draugu ārā no mājas, lai pastaigātu pa pagalmu un parunātos. Vīrietis pēkšņi devies iekšā mājā, meita un draugs gāja viņam līdzi un tad ieraudzīja, ka viņam rokās ir ierocis, pēc kā uzbrucējs lika to lietā, raidot šāvienus meitas un puiša virzienā.

Jaunais vīrietis tika sašauts rokā un, lai izvairītos no citiem šāvieniem, metās bēgt, izlecot pa otrā stāva logu. Kad viņš jau bija gabalā, uzbrucējs aizdedzināja māju. Izsaukums glābšanas dienestos saņemts plkst.1.08.

Brīdi, kad uz notikuma vietu ieradās glābšanas dienesti, jaunietis norādījis, ka mājā, iespējams, vēl atrodas viņa dzīvesbiedrene. Vien no policistiem no mājas iekšienes izdzirdēja palīgā saucienus. Likumsargs steigšus izsitis logu un izglābis meiteni. Tikmēr viņas tēvs jau bija izdarījis pašnāvību.

Avots: "Kas jauns"