Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Atklāti jauni fakti par nežēlīgo bērna piekaušanu Ogrē

© Andrius Ufartas/ f64 photo agency

15.maijā kādā skolas Ogrē teritorijā piekautā 12 gadus vecā zēna veselības stāvoklis šobrīd ir stabils, portālam "OgreNet.lv" atklāj Ogres iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Inga Meikšāne.

Atgādinām, ka pirmdien ap pulksten 17 Ogres rajona slimnīcā ar galvaskausa traumu tika nogādāts 12 gadus vecs zēns, kurš pēc ārstu padziļinātas apskates vēlāk ar operatīvo transportlīdzekli aizvests uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu Rīgā.

Puisis veselības stāvokļa noteikšanas brīdī bija pie samaņas un mediķiem norādīja, ka traumas gūtas kautiņā kādas skolas Ogrē teritorijā.

Policija apstiprina, ka ir noticis konflikts starp diviem zēniem-vienaudžiem, vēlāk situācijai eskalējoties fiziskā izrēķināšanā. Pašreiz par cietušo uzskatāmais slimnīcā nogādātais zēns saņēma spēcīgus sitienus galvas apvidū. Saskaņā ar Ogres rajona slimnīcas vadītāja daktera Daiņa Širova sacīto zēna galva ar kāju spiesta pret zemi. To uzskatāmi apliecināja uz sejas palikušie apavu zoļu nospiedumi.

No vēl lielākām traumām un, iespējams, pat letāla iznākuma zēnu paglāba apkārt esošie jaunieši, kuriem izdevies izšķirt abus kaušļus.

Tagad ir jānoskaidro visi lietas apstākļi, atzīst I.Meikšāne, proti, kāds ir bijis incidenta iemesls, vai tas zēnu starpā ir pirmais konflikts, kāds ir abu zēnu "sociālais fons", vai ir problēmas ģimenē, vai zēni ir iepriekš nokļuvuši policijas redzeslokā utt.

Izmeklēšanu veiks Ogres iecirkņa Nepilngadīgo lietu inspekcija. Iespējams, tiks iesaistīti arī sociālā dienesta un bāriņtiesas speciālisti un skolas psihologs.

Avots: OgreNet