Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

SKANDĀLS: Fotogrāfe reliģiskās pārliecības dēļ atsakās bildēt ģimeni

© pixabay.com

Kāda māmiņa satriekta par fotogrāfes lēmumu nebildēt netradicionālo ģimeni. Stāsts izraisījis diskusijas sociālajos tīklos, vēsta portāls calis.lv.

Fotogrāfe atteikusies iemūžināt netradicionālu ģimeni, kurā bērns aug kopā ar divām sievietēm. Fotogrāfe Laura Šūlmeistere nolēmusi ģimeni nebildēt kristīgās pārliecības dēļ. Starpgadījums sociālajos tīklos izsaucis divējādus uzskatus - tie kuri atbalsta fotogrāfes lēmumu un tie, kuri šo raksturo kā diskrimināciju, vēsta portāls.

Fotografs atteica gimenes fotosesiju, jo esam 2 mammas. Nu vienreiz sēžu un raudu. Diskriminācijas neesot.— reālaIVFmamma (@realaGrutniecba) May 16, 2017

"Pateicoties šim ierakstam tviterī, vēlos publiski atbildēt, ja jau mans vārds publiski tiek apspriests pēc privātas sarakstes un man tiek celta neslava bez jebkādiem paskaidrojumiem no autores puses ar vienu vien teikumu: fotogrāfs atteica fotosesiju, jo esam 2 mammas. Un kā fotogrāfu nosaukusi mani. Jā, es atteicu. Ļoti pieklājīgi. Vēlos paskaidrot, ka manī nav nekāda naida pret cilvēkiem, kuri ir izvēlējušies šādu dzīves ceļu. Bet es esmu pareizticīga kristiete un apliecinu tradicionālu pasaules un ģimenes uzskatu saskaņā ar tām vērtībām, kuras pauž mana baznīca un Svētie Raksti. Un pati pēc tiem cenšos dzīvot," norāda fotogrāfe.

AVOTS: calis.lv