Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Policisti pārsteidz šokējošs atradums izlietnē

© twitter/ Supt. Michelle Davey

Mikroblogošanas vietnē twitter pirms pāris dienām augsta ranga Vankūveras policijas darbiniece Mišela Deivija publicēja fotogrāfiju, kurā redzams šokējošs atradums kādas mājas izlietnē, vēsta portāls "The Telegraph".

Fotogrāfija uzņemta kādā tukšā īres dzīvoklī vienā no nabadzīgākajiem un kriminogēnākajiem Vankūveras rajoniem. Attēlā redzams, ka izlietnē no izlietotām šļircēm ir izveidota ligzda, kurā, visticamāk, balodis ir izdējis vairākas olas. Fotogrāfijas aprakstā teikts: "opioīdu krīzes skumjā realitāte". Mišela norāda, ka šis atradums parāda, ka narkotiku lietošana Vankūverā ir nopietna problēma.

Portāls "The Telegraph" vēsta, ka Vankūvera pašlaik piedzīvo fentanila epidēmiju. Fentanils ir pretsāpju līdzeklis, kas ir pat par 100 reizēm spēcīgāks par morfiju. Informācija liecina, ka Decembrī 24 stundu laikā no fentanila pārdozēšanas nomira 9 cilvēki. Fentanila daudzums, kas pielīdzināms četriem sāls graudiņiem, ir pietiekams, lai nogalinātu cilvēku.

Publicētā fotogrāfija ir ieguvusi lielu ievērību pasaules mediju vidū, tomēr vairāki cilvēki apšauba fotogrāfijas patiesumu. Mišela Deivija gana apgalvo, ka fotogrāfija ir īsta un savdabīgā "ligzda" nav viņas veidota.