Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Skandalozi

Sieviete tēlotas "grūtniecības" dēļ iekuļas nepatikšanās

© F64

Kāda sieviete Itālijā ir iekūlusies pamatīgās nepatikšanās pēc tam, kad viņa savai ģimenei tēloja grūtniecību un vienlaikus no surogātmātes iegādājās zīdaini, kuru vēlāk atdeva atpakaļ, vēsta "The Local".

Itālijas mediji vēsta, ka sieviete iegādājās bērnu no kādas Rumāņu izcelsmes sievietes, tomēr trīs dienas pēc bērna nopirkšanas sieviete to atdeva atpakaļ īstajai mātei, jo izrādījās, ka meitenīte nav "baltās rases" pārstāve, bet gan "jauktas rases". Šobrīd policija ir aizturējusi gan grūtniecību tēlojošo sievieti, gan rumāņu izcelsmes bērna māti, kā arī Marokāņu izcelsmes vīrieti, kas strādājis kā starpnieks.

Tiek vēstīts, ka sieviete par bērnu samaksājusi 20 000 eiro. Policija pastiprinātu uzmanību šīm sievietēm pievērsa pēc tam, kad viņa bija zvanījušas varasiestādēm, lai pajautātu, kā ir iespējams reģistrēt mājās dzimušu bērnu. Tomēr sievietes norādītajā tikšanās laikā neieradās un varasiestāžu darbinieki devās paši noskaidrot, kas noticis.

Sieviete skaidro, ka savas ģimenes priekšā tēlojusi, ka gaida mazuli, izmantojot internetā nopērkamos lateksa ieliktņus, kas izskatās pēc grūtnieces vēdera. Tomēr brīdī, kad sieviete saprata, ka meitenīte ir jauktas rases, viņa saprata, ka nespēs to paskaidrot ģimenei, tāpēc nolēma bērnu atdot atpakaļ.