Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Šova "Gribi būt miljonārs" vadītājs kļuvis par Lielbritānijas pilsoni

© ekrānšāviņš no video

Kādreiz populārā šova "Gribi būt miljonārs" vadītājs Ģirts Līcis jau teju deviņus gadus dzīvo Londonā. Viņš turp līdzīgi kā daudzi citi latvieši pārvācās, lai spētu nomaksāt aizņēmumus bankā. Turklāt tagad viņš ir kļuvis arī par Lielbritānijas pilsoni, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Ģirts uz Lielbritāniju pārcēlās krīzes laikā, bet joprojām turpina maksāt kredītu bankai Latvijā. Bijušais šova vadītājs par dzīvi Lielbritānijā izsakās šādi: "Šī valsts ir uz tādu burzīšanos, nepārtrauktie ''drinki'' no pirmdienas līdz svētdienai. Ja tu neej uz ''drinku'' kādu dienu, tad tu vispār neesi cilvēks."

Ģirts nelabprāt atminās laiku, kad vadījis šovu "Gribi būt miljonās". Viņš labāk jūtas neatrodoties kameru starmešu gaismā, tomēr televīzija viņu saista vēl aizvien, tāpēc arī viņa darbs Londonā ir ar to saistīts.

Tagad Ģirts sevi var droši saukt kā par latvieti, tā par britu, jo nule kā ieguvis Lielbritānijas pilsonību. "Vienkārši visi šie politiskie apstākļi, zinot tos politiskos apstākļus ar "Brexit" un tā tālāk, tas ir tāds vairāk praktisks solis. Bet tas jau nenozīmē, ka es mainu savu nacionalitāti tādā cilvēciskā ziņā."

''Es augu tādā vidē, ka man visu laiku tika dzindzināts ausīs par Angliju, par Londonu. Man katru rītu bija jāēd putra. Viss, kas ir ''kruts'' un labs ir saistīts ar Angliju un Londonu…, lūdzu, pierunāja,'' ar smaidu nosaka Ģirts.