Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Intars Rešetins par vēlēšanām: Nevēlos Krimu Latvijā

© Alise Šulca/ F64 Photo Agency

Dailes teātra aktieris un režisors Intars Rešetins pirms vairāk nekā nedēļas sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu par gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām. Lai gan pats aktieris norāda, ka parasti par politiku nerunā, šoreiz viņa skarbais ieraksts izraisījis īstu vētru sociālajos tīklos.

10.aprīlī publicētajā ierakstā I.Rešetins norādījis: "Nekad nerunāju par politiku, neiesaistos tajā, bet...Vai tiešām mūs apmierina, ka galvaspilsētu vada Maskavas roka? Nevēlos Krimu Latvijā.

Loģiski, ka šāds sabiedrībā zināmas personas viedoklis nav atstājis vienaldzīgus arī citus sociālo tīklu lietotājus, kuri pateicas gan par atklāta viedokļa publicēšanu, gan kategoriski nepiekrīt I.Rešetina teiktajam.

Viena no pirmajām aktiera un režisora ierakstu komentējusi bijusī TV raidījumu vadītāja Anna Krimele, kura pati norādījusi, ka rīkojas un nolēmusi kandidēt šajās pašvaldību vēlēšanās.

Tikmēr kāda cita sieviete garā un plašā savā viedokļa izklāstā nekautrējusies norādīt, ka Krimā, iespējams, ir labāk nekā Latvijā un jau padomju laikā esam dzīvojuši labāk nekā tagad.

Atgādinām, ka pašvaldību vēlēšanas notiks šī gada 3.jūnijā. Ziņas par iesniegtajiem partiju sarakstiem un deputātu kandidātiem atrodamas Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā.