Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Lieni Skulmi sanikno slimnīcā piedzīvotais

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Skaistumkaraliene, gleznotāja un triju bērnu māmiņa Liene Skulme facebook publicējusi nesen piedzīvoto Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā. Vēlme apciemot savu meitu beidzās ar lielu vilšanos un sarūgtinājumu.

"Goda vārds, man nav skaidrs, kurš "gudrais" izdomā visus tos neloģiskos noteikumus! Kurš muļķis, piedodiet, raksta tos likumus?! Es ar savām mazajām meitām, kuras sagatavojušas svētku našķus māsai, dodos apciemot savu lielo bērnu, kurai jau tā Lieldienas jāpavada slimnīcā, bet meitenes personāls nelaiž iekšā, jo, redz, kāds ir izdomājis, ka, ja tev nav 14 gadu, tad tas ir aizliegts! Kādā sakarībā?! Ja man būtu līdzi zīdainis, kur man viņš būtu jāatstāj? Uz plaukta? Un kurš atbildēs par to, ka ar maniem bērniem nekas nenotiks, ja atstāšu viņas vienas? Ja māsa slimnīcā, kādā sakarībā pārējās māsas nedrīkst viņu apciemot? Kad pajautāju, kur ir izlīmēta tā stulbā lapiņa ar info, man atbild - palasiet Ministru kabineta noteikumus... Lai tikai man acīs paskatās tas, kurš to izgudrojis! Līdzi ņemt nedrīkst, mājās atstāt vienas nedrīkst - nedod, Dievs, vēl Bāriņtiesu uzsūtīs! Kas tas par murgu? Personāls gan ir brīnišķīgs, paldies liels, profesionāli ārsti, jauka attieksme, bet viņiem droši vien ne es viena tāda mamma esmu pagadījusies, kuras bērnus, gribi vai negribi, jāatstāj aiz durvīm, jo nedrīkst... Ieguvums no cerētā prieka - acīs asaras mums visām. Priecīgas Lieldienas!” raksta Liene.

Slimnīcas mājas lapā atrodami minētie nosacījumi - tur patiešām melns uz balta rakstīts, ka "Bērnus slimnīcā drīkst apmeklēt tikai veselas personas, kas vecākas par 14 gadiem, vienlaikus ne vairāk kā divi apmeklētāji."

Ekrānšāviņš