Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Nesmuki - Linda Leen "uzmetusi" arī modes mākslinieku Dāvidu

© f64

Nesen lielu rezonansi izraisīja facebook ievietots skumjš stāsts par Latvijā populārās dziedātājas Lindas Leen neglīto rīcību pret rotkali Aivaru Vamzi. Kā ziņo „Vakara Ziņas,” rotkalis nav vienīgais, ko „uzmetusi” Linda Leen.

Dziedātāja divas reizes „uzmetusi” arī modes mākslinieku Dāvidu, kurš itin nemaz vairs nevēlas dzirdēt Linda Leen vārdu, un viņam vairs nav nekādas velēšanās vēlreiz ar viņu sadarboties.

„Darināju viņai kleitu un vēl kā muļķis par savu naudu nopirku dārgu audumu, jo viņa ar pirkstu rādīja uz visdārgāko,” vienu no epizodēm atstāsta Dāvids, galu galā - Linda tomēr kleitu nav nopirkusi. Dāvids arī piebilst, ka „tik nekārtīgu un netīru cilvēku kā Linda es vēl neesmu redzējis.”

Viņš arī norāda, ka viņaprāt, Supernovas kleita Lindai bijusi šausmīga. „Piedodiet, ja kleitas garums atsedz jūsu kaunuma matiņus, cik gadu ir dziedātājai. Būtu sarēķinājusi elementāras proporcijas,” tā Dāvids.

F64

Plašāk lasiet "Vakara Ziņās" (www.vz.lv)

Portāls jau rakstīja, ka Varis Siliņš sociālajos tīklos facebook vēstīja: "Metālmākslinieks Aivars Vamzis šobrīd atrodas slimnīcā ar insultu. Visi zina, ka viņš ir īsts darba rūķis un nekad sevi nav žēlojis, tāpēc notikušais iespējams ir likumsakarība, bet es gribētu minēt arī vienu no iemesliem, kas, manuprāt, būtiski ir veicinājis šo bēdīgo notikumu. Visiem bija iespēja redzēt, kā Supernovas kārtām turpinoties "aug” rota uz Lindas Leen rokas. To paralēli, burtiski diennakts režīmā gatavoja Aivars. Dzīvojam kaimiņos, un pats biju liecinieks šim neiedomājami pašatdevīgajam darba režīmam. Beigu galā, kad "cienījamā” dziedātāja zaudēja, tad nolēma, ka par darbu var arī nenorēķināties. Aivaram bija jāapmierinās ar summu, kuru iztērēja par materiāliem un ceļa izdevumiem, lai izbraukātu uz Rīgu. "Nu izgāja pa nullēm” - teica meistars, un kā jau džentelmenis lūdza neizpaust notikušo. Tā arī bija līdz šim brīdim, bet apstākļi ir mainījušies, tāpēc vairs neklusēšu. Kad Vamzis atgūs darbaspējas, un cik ilgstoša rehabilitācija būs nepieciešama un kādi līdzekļi tam būs jātērē, šobrīd neviens nevar pateikt. Tāpēc, publicējot šo ziņu, neceru, ka Lindā ierunāsies sirdsapziņa, un viņa pēkšņi atdos norunāto summu, jo, cik zinu, Aivars nav vienīgais, no dziedātāju apkalpojušās komandas, kuram nav samaksāts. Vienkārši gribēju pabrīdināt citus, kuriem turpmāk nāksies sadarboties ar šo būtni. Turiet īkšķus par Aivaru."

Savu viedokli par notikušo publicēja arī dziedātāja Linda Leen. "Jau pirms vairākiem mēnešiem bijām vienojušies par Supernovas rotu izstrādes izmaksu segšanas gaitu un to, ka rotas nonāk atpakaļ rotkaļa īpašumā," norāda dziedātāja.

"Darbs pie albuma izdošanas, Supernovas un koncertsērijas bija ilgs un titānisks, tas iekļāva daudz notikumu, papīru, darbu un vēl vairāk- iesaistīto cilvēku. Vēl joprojām tiek montēti video, kārtoti papīri, izteiktas pateicības, saņemti un nosūtīti rēķini, un vēl neskaitāmi darbi, tostarp mans brauciens uz Liepāju, lai personīgi nodotu rotas māksliniekam, " uzsver Linda.