Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

Autovadītājs stāvvietā piedzīvo nepatīkamu pārsteigumu

© Ekrānuzņēmums no video/ Bez Tabu

Rīdzinieks Aleksejs dzīvo Sarkandaugavā, bet kad mājas pagalmā nav brīvu vietu, kur novietot auto, viņš to novieto stāvlaukumā pie uzņēmuma ''Man-tess'' iebrauktuves. Tomēr Vīrietim ir nācies saskarties ar ļoti nepatīkamu pārsteigumu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

"Kamēr maksā par stāvvietu, tikmēr viss ir labi. Kad man kaimiņi parasīja, kāpēc es maksāju, ja stāvvieta nevienam nepieder, sākās visādi brīnumi - mašīnai tika pārdurtas riepas. Kad to salaboju, tas notika atkal," stāsta Aleksejs. Stāvlaukums, kurā Aleksejs novieto automašīnu ir nožogots, tomēr tajā stāvošajām automašīnām ir redzami bojājumi - pārdurtas riepas un nolauzts spogulis.

Aleksejs apgalvo, ka kādreiz šī bija maksas stāvvieta, kur pēc samaksāšanas tika izsniegts čeks un viss notika oficiāli. "Šobrīd kaut kāda cilvēku grupa ir nolēmusi piepelnīties," stāsta vīrietis. Šobrīd gan nekas neliecina, ka šeit darbotos oficiāla autostāvvieta un ka būtu jāmaksā par auto novietošanu.

Autostāvvietas zemes nomnieka pārstāvis atzīst, ka cilvēki šajā teritorijā novieto automašīnas. Tomēr vīrietis kļūst manāmi pārsteigts, kad žurnālisti pavēsta, ka uzņēmuma apsargi par automašīnu novietošanu prasa samaksu.

Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāve Ilze Žūka stāsta, ka šīs autostāvvietas saskaņošana ar būvvaldi nav saskaņota. Savukārt zemes nomnieki sola uzstādīt ceļazīmes, kas liegtu iebraukšanu stāvlaukumā un pārrunāt notikušo ar apsargiem.