Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

Lietuvā nošauti četri vienas ģimenes locekļi; aizturēts dēls

© Ekrānšāviņš/15min.lt

Lietuvas Kauņas rajona Gaižeņu ciemā pirmdienas vakarā atrastas četru vienas ģimenes locekļu mirstīgās atliekas ar šautām brūcēm, bet viens ģimenes loceklis bijis ievainots. Portāls "15min.lt" vēsta, ka policija aizturējusi iespējamo slepkavu.

Liels skaits policistu visu nakti meklēja divu no noslepkavotajiem 27 gadus veco dēlu, kurš tiek turēts aizdomās par zvērīgā nozieguma pastrādāšanu. Jaunākā informācija liecina, ka vīrietis aizturēts, un likumsargi pārbauda viņa identitāti.

Policija pieļauj, viņš nogalināja savu māti, tēvu, vecmāmiņu un tēva brāli. Eksperti pieļauj, ka slepkavība notika jau iepriekš, nevis pirmdien, kad tika atrasti upuri.

Iespējamā slepkavas vecvectēvs guvis šautu brūci kājā, tomēr ir izdzīvojis. Pirmdien viņš šoka stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Lietuvas Policijas departaments informēja, ka aizdomās turētais strādāja par apsargu. Mājas, kurā notika traģēdija, apskatē atklāts, ka no viena seifa mājās pazudis likumīgi glabāts ierocis. Otrs seifs joprojām bija aizslēgts un tajā atradās divi ieroči.

Policija informēja, ka pirmdien pulksten 17.45 atrastas četru cilvēku mirstīgās atliekas: 1967.gadā dzimuša vīrieša un viņa 1968.gadā dzimušās sievas, kā arī 1942.gadā dzimušās mātes un 1979.gadā dzimušā brāļa.