Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Eināra Repšes meita pārcietusi nopietnu operāciju

© facebook/ Madara Repše

Bijušā Latvijas premjerministra Eināra Repšes meita Madara Repše, kura jau ilgu laiku cīnās ar smagu slimību, 20. martā veiksmīgi pārcietusi smagu operāciju, vēsta portāls, "Kas jauns".

Jau dienu pēc pārciestās operācijas Madara sociālajos tīklos ierakstīja, ka operācija noritējusi veiksmīgi.

Fotogrāfe Madara Repše jau vairākus gadus dzīvo Nīderlandē, savukārt ziņas par sievietes veselības stāvokļa pasliktināšanos parādījās pirms pusotra gada.

Portāls "Kas jauns" vēsta, ka nesen Madara sociālajos tīklos rakstīja, ka viņai gaidāma smaga operācija. “Nobijusies, nervoza un uztraukusies, bet tajā pašā laikā laimīga, ka tas beidzot notiks... Ceturtā lielā operācija divu gadu laikā (domāju, ka ne pēdējā). Neesmu nobijusies no pašas operācijas (man ir lielisks ķirurgs, kuram pilnībā uzticos), bet vairāk no tās iznākuma, iespējamajām komplikācijām, gadu ilgā atlabšanas perioda (cerams) un visa „jaunā”, kam vajadzēs pielāgoties. Un tās sāpes,” vēstīja Madara, šo ierakstu papildinot ar vairākiem atslēgvārdiem: „lielākā operācija manā dzīvē”, „nopietns lēmums”, „traka cīņa”, „izgriešana”, „būs labi, es zinu”, „ir jāriskē”.

Tagad Madara Repše draugus iepriecinājusi ar pavisam pozitīvu ierakstu: “Tas bija labi!”, ar šiem trijiem vārdiem liekot noprast, ka operācija noritējusi veiksmīgi.