Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Publicēta pēdējā nodurtā Londonas policista fotogrāfija

© ABC 7 Chicago/ facebook

22. martā notikušajā teroraktā Londonā terorists nodūra pie Lielbritānijas parlamenta strādājošo 48 gadus veco policistu Keitu Palmeru. Tikai dažas stundas pirms notikušā kāda tūriste palūdza nofotografēties kopā ar Palmeru, nenojaušot, ka šī būs policista pēdējā fotogrāfija, vēsta CNN.

Steisija Mārtina bija pirmo reizi ieradusies Londonā, tāpēc uzņēma iespējami daudz fotogrāfijas. Viņu ieintriģēja, kā policisti pie Lielbritānijas parlamenta ēkas stāv goda sardzē, tieši tāpēc viņa palūdza policistu Keitu Palmeru nofotografēties ar viņu piemiņai.

ABC 7 Chicago/ facebook

"Es viņam palūdzu, vai es drīkstu nofotografēties ar viņu. Policists atbildēja, ka drīkstu. Es jautāju, vai tūristi bieži prasa fotografēties ar viņu un K. Palmers pasmaidīja un atbildēja, ka samērā bieži," stāsta tūriste. Pēc tam Steisija ar ģimeni devās pusdienās un nepieredzēja teroraktu. Par to viņa uzzināja ar taksi dodoties no pusdienu vietas uz viesnīcu.

"Es ziņās skatījos, kas noticis un domāju, vai tam policistam, ar kuru nofotografējos viss ir kārtībā," stāsta tūriste. Kad ziņās parādījās fotogrāfija ar mirušo policistu, Steisija saprata, ka tas ir tas pats policists.