Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

"Saimnieks meklē sievu" zvaigzne Magone atklāj nepatīkamus faktus par bērna tēvu

© facebook.com/ Magone Burka

Pirms vairākiem gadiem par vienu no šova "Saimnieks meklē sievu" zvaigznēm kļuva dzejniece Magone Burka, kura šova laikā sastapa savu nākamā bērna tēvu Venti. 2016.gada februāri Magone bērna tēvam nosūtījusi vēstuli, kurā kritizējusi viņu gan par attieksmi pret bērniem, gan dzīvi. Nu tapis zināms, ka 16.martā aci pret aci abi atkal satikušies tiesas zālē.

Vien neilgu laiku pēc šova noslēguma M.Burka pārvācās uz dzīvi Anglijā. 2016.gada februāri portāls "delfi.lv" publicēja Magones vēstuli bērna tēvam Ventim, kurā viņa rakstīja, cik briesmīga bijusi vīrieša attieksme pret bērniem un viņu. Kā zināms, tad pirms Magone satika Venti viņai bija bērniņš jau no iepriekšējām attiecībām.

Portāls "skaties.lv" informē, ka 16.martā abi pret aci satikušies tiesas zālē, kur tiesas ceļā sieviete vēlējusies sakārtot alimentu jautājumu.

“Beidzot pietiesāju oficiālus alimentus caur tiesu no Vītola Venta. Līdz šim viņš savam bērnam neko nedeva," portālam "skaties.lv" uzsvērusi Magone.

Portāls arī vēsta, ka izrādās, tad kopš dzimšanas Ventis savu dēlu nav ne maz saticis. Par spīti tam, ka Magone viņu vairākkārt aicinājusi atbraukt uz Londonu, tikties ar bērnu, Ventis atradis atrunas un atteicis viesošanos.

M.Burka arī neslēpj, ka vīrietis veicis dažādas mahinācijas, lai tikai nebūtu jāmaksā alimenti bērnam. Nu viņa ir apņēmības pilna panākt, ka Ventim pavisam tiktu atņemtas tēva tiesības, vēsta "skaties.lv".