Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Atklāti jaunumi Strazdauskaites slepkavības lietā

© bezvests.lv/Facebook

Jau vairākas dienas gan Lietuvas, gan Latvijas iedzīvotāji seko līdzi nogalinātās Ievas Strazdauskaites lietai. Šodien nākuši klajā jauni fakti saistībā ar šo noziegumu - izrādās, ka varmākas sākotnēji nav plānojušas uzbrukt meitenei, vēsta portāls "15min.lt".

Droši avoti portālam "15min.lt" vēsta, ka vairāki vīrieši darbojušies grupā ar mērķi nolaupīt dārgas automašīnas. Savus upurus viņi esot noskatījuši uz šosejas un visvairāk esot "iecienījuši" Vācijā ražotās automašīnas. Viņiem arī esot līdzzinātājs, kura uzdevums ir realizēt nozagtās automašīnas melnajā tirgū.

Tiek vēstīts, ka vīrieši liktenīgajā dienā esot sekojuši un novērojuši vairākas automašīnas, līdz benzīntankā ieraudzīja Ievas mašīnu. Sarakste grupējumā iesaistīto vīriešu starpā liecina, ka pirms Ievas automašīnas nolaupīšanas un meitenes nogalināšanas viņi apsprieduši, vai ir vērts šādu automašīnu nozagt. Pēc tam, kad tika gūts apstiprinājums, viņi rīkojās inscenējot satiksmes negadījumu un nolaupot braucamlīdzekli.

Policijas komisārs Linas Pernavas apstiprina, ka sākotnēji vīriešiem nebija plāns Ievu nogalināt. Šāda ideja radās spontāni.