Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Skandalozi

Vizītes pieteikšana pie ārsta dārgāka par apmeklējumu

© Ilustratīva bilde

Ernas kundze ir sašutusi par telefona rēķinu, ko saņēmusi pēc tam, kad zvanījusi uz "Rīgas veselības centru", lai pierakstītos pie acu ārsta. Izrādās, ka vizītes pieteikums izmaksājis divas reizes dārgāk, nekā pati vizīte, vēsta raidījums "4. studija".

Ernas kundze stāsta: "Man bija vajadzīgs acu ārsts. Sameklēju Ķengaragā ''Rīgas veselības centru'', kur tika iedots telefons. Fiksētais. Man arī ir fiksētais. Nu, es zvanu un gaidu, gaidu, gaidu..." Pēc 17 minūšu gaidīšanas Ernas kundzei izdevās sazināties ar reģistratūru un pieteikt vizīti. Tomēr sievieti pēc kāda laika sagaidīja nepatīkams pārsteigums, kad viņa saņēma telefona rēķinu.

Rēķinā uzrādījās, ka kundze par zvanu uz veselības centru ir samaksājusi 9 eiro. Bet par pašu vizīti bija jāmaksā vien nedaudz vairāk par 4 eiro.

Sieviete stāsta, ka arī vairākas viņas paziņas ir saskārušās ar šo problēmu.

''Rīgas veselības centra'' pārstāve Albīna Kovaļovska skaidro: " Mēs sadarbojamies ar SIA "Telegroup Baltija" un viss ir atkarīgs no tā, kāds ir klienta operators un tarifu plāns. Mēs esam apmierināti ar pakalpojuma sniedzēju un to mainīt neplānojam"