Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

Klajā nākuši traģiski jaunumi par pazudušo Jāni Slogu

© Facebook/ Bezvests.lv

Organizācija bezvēsts.lv ir nākusi klajā ar traģiskiem jaunumiem saistībā ar pirms trīs nedēļām pazudušo Jāni Slogu. Diemžēl, vīrietis atrast bez dzīvības pazīmēm.

Bezvēsts.lv vēsta: Skumīga ziņa... Izsakām visdziļāko līdzjūtību bez vēsts pazudušā 74 gadus vecā Jāņa SLOGA tuviniekiem: sirmgalvis, kurš pazuda 2017. g. 26. janvārī Egļupes ciemā, Inčukalna pagastā, vakar atrasts netālu no Egļupes ciemata dzelzceļa. Diemžēl, bez dzīvības pazīmēm. Par to ziņo savā FB lappusē Jāņa SLOGA radiniece - Gunta Sloga:

"Teju trīs nedēļas ilgušie Jāņonkuļa meklējumi beigušies. Viņš tika atrasts netālu no Egļupes, pie dzelzceļa. Oficiālais nāves iemesls - nosalšana. Jāņa pēdējās dzīves dienas un to notikumi mums paliks mīkla. Taču ir miers, ka beidzot varēsim no viņa atvadīties. Vēlreiz savas ģimenes vārdā vēlos pateikties visiem, kas palīdzēja, atbalstīja un bija domās ar mums. Jo īpašs paldies Andrai Bērziņai un pārējiem egļupiešiem, Bezvests.lv cilvēkiem un Ievai Puķītei."

Atgādinām, ka 74 gadus vecais Jānis Slogs bez vēsts pazuda 2017.g. 26.janvārī . Pensionārs dzīvoja viens, tāpēc nebija zināms precīzs pazušanas brīdis. Kaimiņi viņu pēdējo reizi redzējuši 26. janvārī. Uz radinieku telefona zvaniem 27.un 28.janvārī Jānis neatbildēja, tad arī sākās meklēšana.

5. februārī Bezvests.lv izsludināja un organizēja meklēšanas pasākumu Egļupē, uz ko atsaucās ap 90 cilvēku. Bet tajā dienā diemžēl atrast pazudušo pensionāru neizdevās.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību bez vēsts pazudušā 74 gadus vecā Jāņa SLOGA tuviniekiem.