Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Pazudušā Kaspara māsa pauž skaudru ziņu par brāli

© facebook.com/ Gunta Januma

Jau vairāk kā pirms nedēļas sociālajā tīklā facebook tika ievietots satraukuma pilns ieraksts, kurā sieviete lūdza palīdzību Rīgā pazudušā Kaspara Pogas meklēšanā. Kaspara māsa Gunta šodien ir ievietojusi smeldzīgu ziņu par notikušo.

Šodien Gunta vēsta: "Labdien visiem! Daudzi no jums privati jauta, vai ir kadas zinas par brali. Esmu iznemusi ara zinojumu, lai netraucetu jus, turpinot saraksti, ka ari pasai ir gruti atgriezties pie sim domam vairakas reizes diena. Tapat jau tas visu laiku pa galvu dzivojas, bet vismaz neskatos FB. Jaunu zinu nav, un tiklidz ka kaut kas bus zinams, vienalga kas, es noteikti uzrakstisu, atversu atkal vala savu POSTu un visus informesu. Paldies par interesi un atbalstu!"

Jau vēstīts, ka par 41 gadu vecā Kaspara Pogas pazušanu paziņots gan Valsts policijai, gan organizācijai "bezvēsts.lv". Ikviens, kuram ir informācija par pazudušo lūgums ziņot policijai, vai pa tālruni 20503600.

Pazušanas dienā Kaspars varētu būt ģērbies menlā vai tumši zilā ziemas jakā, tumšās biksēs un varbūt galvā bijusi cepure ar bumbuli. Līdzi nav ņēmis nevienu personu apliecinošu dokumentu, ne bankas kartes. Iespējams, gadījumā, ja viņam bijis e-talons, tikai tas paņemts līdzi. Augums apmēram 175 cm. Vecums- 41 gads.