Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Lindas Leen vizuālās pārvērtības šokē skatītājus

© Picture Agency

Brīdī, kad 5. februāra vakarā uz konkursa « Supernova» skatuves kāpa Linda Leen, sociālie tīkli burtiski uzsprāga no komentāriem.

Pieredzes bagātās mūziķes tēls un vizuālās pārvērtības tik ļoti šokēja skatītājus, ka aizēnoja pat dziesmu. Dziedātājas taisnie, platīnblondie mati radīja kontrastu ar brūnu un dienvidniecisku sejas toni. Tika apspriests ne tikai blondo matu un brūnās ādas kontrasts, bet arī tērpa izvēle un dejotāju figūru nepiemērotība skatuvei. Daži sociālo tīklu lietotāji apgalvoja, ka, pateicoties jaunajam ādas tonim, Linda Leen līdzinās ASV prezidentam Donaldam Trampam. Sociālajās vietnēs dziedātājai tika veltīti dažādi izteikumi - starp tiem arī ļoti rupji un agresīvi, citi ironizēja par Lindas pārvērtībām, tomēr tajā pašā laikā paužot atbalstu dziesmai.

«Twitter» lietotājs Linards Āboltiņš: «Linda Leen «Supernovā» ir ļoti klausāma, bet skatoties joprojām nespēju saprast, vai solārijiem patiesi var uzlikt grila režīmu?»

Nedaudz neierastāku viedokli par dziedātājas izskatu izteicis mūzikas producents Juris Millers, kas apgalvo - ja Lindai Leen būtu melni mati, ar šo grimu varētu reklamēt « Adams Family» filmas.