Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

Bijusī cietumniece sava bērna priekšā rīko dzerstiņus un skandālus

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Rīgā Šķirotavas stacijas reģionā esošais Sila ielas nams ir ar nelāgu slavu. Tajā nereti notiek dažāda veida vardarbības izpausmes, bieži ciemojas policija un ir notikusi pat slepkavība. Šādos apstākļos tiek audzināts arī kādas sievietes pirmsskolas vecuma bērns, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vairāki šīs pašas mājas iedzīvotāji nav apmierināti ar esošo situāciju. viņi vēsta, ka sieviete pagājušajā vasarā esot atbrīvota no cietuma un viņa audzina pirmsskolas vecuma bērnu.

''Kad ievācās, pirmie divi mēneši bija mierīgi, tad viņa sāka vest pie sevis personas, ar kurām kopīgi lietoja alkoholu un naktīs risināja savas sadzīves problēmas,'' stāsta kāds no sievietes kaimiņiem. Tiek arī vēstīts, ka sieviete katru pusgadu maina civilvīru un līdz ar to visi jandāliņi sākoties no jauna.

Citi mājas iedzīvotāji ir mēģinājuši runār ar dzīvokļa īrnieci, tomēr tas nav nesis rezultātus. Ir arī uzrakstīts iesniegums policijā par dzīvoklī notiekošo, tomēr tas vēl tiek izskatīts. Savukārt ir zināms, ka policija šajā dzīvoklī gada laikā ir viesojusies 34 reizes.