Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Sievietes dzīve Jēkabpilī pārvērtusies murgā

© Ekrānuzņēmums no video/ Bez Tabu

Danija pagājušajā gadā iegādājās dzīvokli Jēkabpilī un cerēja, ka līdz ar to brīdi sāksies mierīga dzīve, tomēr cerības bija veltas, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Sievietes aukšējie dzīvokļa kaimiņi ir parūpējušies par to, lai sieviete jau četrus mēnešus dzīvoklī nespētu iztikt bez spaiņiem un lupatām, jo Danijas dzīvoklis tiek nepārtraukti appludināts. Parasti tas notiek septiņos no rīta, kad kaimiņi mostas un vakaros pirms gulētiešanas. Sarunas ar kaimiņiem, kuriem patīk grādīgais, neko nav līdzējušas. Danija par notikušo arī ziņoja namu pārvaldei, kas vienmēr secināja, ka ūdens vads nedz pārplīsis, nedz bojāts. Tomēr tika atklāts, ka pie vainas kaimiņu nolietotā santehnika un viņu neprasme apieties ar klozetpodu. Reiz pat vainīgajiem esot atslēguši ūdens padevi.

Nama pārvaldnieks stāsta, ka santehniķi esot konstatējuši, ka kaimiņu tualetē grīda esot pastāvīgi slapja. Tas arī daļēji tiek saistīts ar to, ka dzīvoklī dzīvo invalīds, kurš iespējams, ne vienmēr spēj atbildīgi rīkoties ar santehnikas ierīcēm. Turklāt tualetes pods ir jau nokalpojis savu laiku un būtu jāmaina, bet Danijas kaimiņiene to atsakās darīt.

Namu pārvaldnieks sola sazināties ar Jēkabpils domes pārstāvjiem un palīdzēt šai dzīvoklī veikt santehnikas nomaiņu. Savukārt īrniece apsola sekot, lai pēc tam, kad vīrs izmantojis vannas istabu, grīda būtu sausa un neappludinātu jauno kaimiņieni.