Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Andrim Bulim pēc sānsoļa sieva dāvā meitiņu

© Facebook

Talantīgā aktiera, raidījumu vadītāja un dzejnieka Andra Buļa (34) un viņa sievas Ilzes Bules (36) ģimenē šā gada pirmajā dienā – 1. janvārī pasaulē nāca meitiņa. Lai gan beidzamajā laikā presē gari un plaši aprakstīts aktiera sānsolis ar triju bērnu māmiņu, gleznotāju un skaistumkaralieni Lieni Skulmi, Andris cer, ka šādas publikācijas presē vairs neparādīsies un sliktās ziņas ir pagātne.

Pagaidām gan par skaisto ģimenes notikumu aktieris nevēlas daudz runāt, vien nosaka, ka meitiņa un māmiņa jūtas labi un arī vecākais brālis Markuss jau ir sadraudzējies ar māsu. Andris neslēpj prieku, ko piedzīvojis, kļūstot par divu bērnu un nu arī meitiņas tēti. «Mūsu ģimenē ir līdzsvars - divi vīrieši un divas sievietes. Tagad ir jāatsvaidzina 12 gadus senas zināšanas,» sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj laimīgais tētis Andris Bulis, kuram līdz ar meitiņas piedzimšanu, būs jāiepazīst cita pasaule.

Aktieris atzīst, 2016. gada beigas nebija tik priecīgas, cik priecīgs un labs ir atnācis 2017. gads. Andris arī nevēlas atminēties publikācijas par sānsoli un visām no tā izrietošajām negācijām un baumām, kas vēlās ne tikai pār viņa galvu, bet skāra arī cilvēkus, kas ne pie kā nebija vainīgi.

»Vakara Ziņas« sveic Andra Buļa ģimeni ar priecīgo dzīves notikumu un novēl mīlestību un saticību.