Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

NEADEKVĀTI ĻAUTIŅI ar kvadraciklu slēpošanas trasē notriec cilvēku

© F64

Aizvadītajās brīvdienās nelāgs gadījums noticis Latgales pusē. Daugavpils rīkoja pilsētas čempionātu ziemas orientēšanās sportā, līdz ar to slēpošanas trasē bija vairāki simti cilvēku. Taču tad pēķšni trasē ar kavdraciklu ieradušies ekstremālo braucēju kompānija - divi vīrieši un viena sieviete, raksta laiksraksts „Latgales laiks”.

Komunālās saimniecības pārvaldes darbinieks aizrādīja, ka šādi pārvietoties pa trasi aizliegts, taču viņu rupji nolamāja un notrieca.

„Viņi bija piedzērušies, uzvedās kā nelieši. Sacensībās bija daudz viesu no Lietuvas, Baltkrievijas, Igaunijas, arī citām Latvijas pilsētām. Redzot šo ainu, viņiem par Daugavpili palika „lielisks” iespaids. Es paskaidroju, ka esmu atbildīgs par kārtību trasē un pa to nedrīkst braukt ar kvadraciklu. Turklāt bija daudz atpūtnieku, bet braucēji - galīgi piedzērušies un varēja kādu notriekt. Viens no vīriešiem man atbildēja: „Šeit - mežā un Stropos - es esmu saimnieks. Ej tu…” Pēc tam viņi sāka braukt, notrieca mani un vairākus metrus vilka uz priekšu. Man viss ir kārtībā, bet žēl, ka tik daudz kopīgu pūļu ieguldīts šīs trases veidošanā, bet dažu neadekvātu ļautiņu dēļ rodas negatīvs iespaids par visu pilsētu,” laikrakstam stāsta pārvaldes darbinieks.