Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Neticamu nežēlastību pārcietušie suņi meklē jaunas mājas

© Facebook/ Ķepu ķepā

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ķepu ķepā" vēsta par vairākiem suņiem, kuru iepriekšējais saimnieks tiem licis dzīvot šausminošos apstākļos, tomēr tagad suņi ir atkopušies un gaida jaunus saimniekus, vēsta informācija sociālajā medijā Facebook.

Biedrība "Ķepu ķepā" raksta:

''Atskanēja interesants telefona zvans. Sākumā domājām, ka zvana iemesls ir radinieku vai kaimiņu savstarpējais strīds. Mums tika paziņots, ka 3 suņi dzīvo tumsā, 1 kv.m. lielā telpā. Aizbraucot apskatīties, bijām šokā un konstatējām- jā, tiešām ņirgāšanās par suņiem. Savā starpā pārojušies, dzemdējuši un arī ēduši savus kucēnus. Maigi izsakoties ārprāts, lai neteiktu krietni vien skaļāk. Nu jau 3 mēnešus suņi ir pie mums. Ir atguvuši psihes stabilitāti, vairs nemetas virsū visiem pretīnācējiem un nemēģina savā starpā sakauties katra pārtikas kumosa dēļ. Visi trīs ir vakcinēti, čipoti, sterilizēti un kastrēti.


Džeris ir 8 gadus jauns aktīvs suņu puika, sadzīvo ar citiem suņiem, kaķiem un arī ar cilvēkiem.
Zuze, vecākā takšu meitene, ir 8 gadus jauna. Ļoti mīļa, vairāk piemērota vecāka gadagājuma cilvēkiem. Labi sadzīvo ar jebkuru citu dzīvnieku.
Džesika, abu meita, ir 2 gadus jauna. Ir problēmas ar vienu actiņu, ar kuru viņa redz tikai daļēji, jo ir traumēta acs radzene. Piemērota aktīviem un atraktīviem cilvēkiem, kam vienmēr skriet līdzi un ar ko kopā piedalīties ģimenes aktivitātēs.''