Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Suns neticamā veidā izglābis vīrieša dzīvību

© http://www.mclaren.org/

ASV Mičiganas štatā kāds suns izglābis sava saimnieka dzīvību, pēc tam, kad vīrietis nokritis savas mājas priekšā un salauzis kaklu, vēsta ārvalstu mediji.

31. decembra vakarā ap plkst. 22.30 Bobs bija devies pastaigā ar savu suni Kelsiju. Bobs bija iecerējis ārā pavadīt ne ilgāk par 15 minūtēm, lai pastaigātos ar suni un ienestu mājās malku. Tāpēc viņš bija tērpies tikai mājas apģērbā. tomēr notika nelaime - Bobs paslīdēja un salauza kaklu.

Vīrietis nevarēja pakustēties un sauca pēc palīdzības, tomēr kaimiņi atradās pārāk tālu, lai dzirdētu vīrieša palīgā saucienus. Bobs bezpalīdzīgi gulēja sniegā visu nakti. Brīdī, kad pazuda viņa balss, Kelsija sāka riet, tādējādi mēģinot piesaistīt cilvēku uzmanību. Viņa uzgūlās Bobam virsū, lai viņa ķermenis pārāk neatdzistu un laizīja vīrieša seju un rokas, lai viņš neaizmigtu.

Bobs sniegā nogulēja 19 stundas līdz beidzot viens no kaimiņiem sadzirdēja izmisīgas suņa rejas un gaudošanu un nolēma paskatīties, kas noticis. Kaimiņš izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, kas vīrieti nogādāja slimnīcā. Bobam tika veikta operācija un šobrīd viņš jau var pakustināt gan rokas, gan kājas.

Ārsti apgalvo, ka ja Kelsija nebūtu uzturējusi Bobu siltumā, tad sekas varēja būt daudz nopietnākas.