Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

SKANDALOZI: 2. un 3. klases skolnieki veikuši netiklas darbības ar vienaudzi

© F64, attēlam ir ilustratīva nozīme

Kādā mazā Latvijas miestā notikusi seksuālā vardarbība– cietusī meitene ir vien astoņus gadus veca, viņas pāridarītāji – klasesbiedrs un gadu vecāks puika, ziņo raidījums „Bez Tabu”.

Zināms, ka ir bijušas divas epozides - viena vasarā šķūnī, otra rudenī- pēc stundām. Cietušās meitenes mammas draudzene stāsta, ka puišeļi likuši meitenei novilkt sev bikses un tad „bāzuši krāniņus meitenei mutē, kā arī dibenā.” Par notikušo meitene nevienam neko nav stāstījusi. Viņa tikusi iebiedēta. Pateicoties klases audzinātājas vērībai par notikušo uzzinājusi skolnieces mamma, policija uzsākusi kriminālprocesu. Cietušās meitenes mamma nevēlas publiski atklāt, kurā Latvijas malā noticis šis prātam neaptveramais noziegums. Informācija nodota bērnu tiesību sargātājiem.

Neskatoties uz notikušo, meitene spiesta doties uz skolu un katru dienu redzēt pāridarītājus. Skola noplāta vien rokas - tā nevar pāridarītājus izslēgt no skolas. Mācību iestāde atbildējusi - ja kaut kas neapmierina, pati meitene var mainīt skolu.