Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Sieviete picērijā Rīgā piedzīvo nepatīkamu atgadījumu

© facebook

Kāda sieviete savā Facebook profilā ir publicējusi informāciju par to, ka picērijas "LuLu" picā ir atradusi ieceptu plastmasas stiepli. Sieviete arī sūdzas par kopējo šīs picērijas darbu.

Picērijas kliente raksta: ''Paldies Valdemāra picērijas jauniešiem par picā ieceptu plastmasas stiepli! Es saprotu, ka ir ļoti jautri savā starpā rēkt un mētāt picas mīklu pa gaisu kā īstiem itāļiem, bet šis ir darbs un darbs ar klientiem nevis ballīte kojās. Pie tam pasūtīta tika plānā mīkla, taču rezultātā mīkla bija pusmetra biezumā. Ja 30cm pica maksā 10 eiro, tad parūpējieties par to, lai tā būtu šī desmitnieka vērta. Nebiju šeit gadiem un gadiem arī nebūšu. Latiņa ir nokritusi traģiski zemu. Un varbūt nevajag reklamēt superātro 49 minūšu piegādi - vienkārši nedariet visu caur di*** steigā, bet lēnām un rūpīgi.''

Picērija uz šo notikumu reaģēja ātri un atvainojās sievietei, par nepatīkamo notikumu. "LuLu" šīs Facebook ziņas komentārā raksta: " Sveika! Mēs ļoti atvainojamies, ka nācās piedzīvot šo situāciju. Ilze, nosūtījām tev privātu ziņu, lai precizētu notikušo situāciju."