Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Skandalozi

Skumjš pamestas kaķenes stāsts

© facebook

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" vēsta par kādu pamestu kaķeni, no kuras saimnieki, iespējams, atteikušies tikai tāpēc, ka dzīvniekam trūkst vienas ķepiņas, vēsta informācija patversmes Facebook lapā.

Tiek rakstīts:

Iepazīsimies ar īpašu kaķenīti!

Vārds - Lauma
Vecums - apmēram gadiņš

Svītrainīte pēkšņi bija uzradusies kāda Rīgas nama pagalmā. Sākotnēji ļaudis nodomājuši - būs kāds izlaidis pastaigāties, bet, kad dienas ritēja un Laumiņa augu diennakti uz trīs ķepām katram cilvēkam izmisīgi skrēja pakaļ, saprata - izmesta. Izmesta, visticamāk, tāpēc, ka kaķenītei trūkst vienas priekšķepiņas. Tiesa, pašai Laumiņai tas dzīvot netraucē - skriet, diet, rāpties, mīļoties. Sirsnīga, mīļa kaķenīte. Tikai dzīvošanai iekštelpās.

Ja vēlies Laumu saukt par savu minci, sazinies ar patversmi pa tālruni - 26617636 vai brauc ciemos (patversmes darba laikā no 10 līdz 18; pirmdienās patversme apmeklētājiem slēgta).

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpatversme%2Fposts%2F1488950914467110%3A0&width=500" width="500" height="633" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>