Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

Tirgotāji par lielu naudu kādai meitenei pārdod norakstāmu auto

© f64

Portāls autodroms ziņo par kādu tiešām nepatīkamu starpgadījumu - proti, autotirgotājs par lielu naudu esot kādai meitenei pārdevuši norakstāmu braucamrīku.

Kādai dāmai lietota automobiļa iegāde beidzās teju ar prāva naudas žūksnīša zaudējumu. Pateicoties nejauši sakritībai un jaunās dāmas uzņēmībai, šoreiz viss beidzās labi. Plača īpašnieks atpirka savu braucamrīku un meitenei pavērās iespējas meklēt kādu citu transporta līdzekli pie godīgākiem pārdevējiem.

Jaunā dāma pieteicās dalībai Re:TV raidījumā AUTODROMS, kur laipni tika uzņemta ar visu savu pirms dažām dienām pirkto auto. Godīgi sakot, kaut ko tādu redzējuši nebija neviens no filmēšanas komandas.

Nemaz nerunāsim par eļļas noplūdēm, kas lika domāt, ka dzinējam rit pēdējie kilometri. Ritošā daļa varēja lepoties ar to, ka tajā nebija neviena tehniskām prasībām atbilstoša detaļa. Ne mazāk bēdu atklājās elektrības sistēmā, jo daudzas automašīnas elektriskās sistēmas dzīvoja pilnīgi savu neatkarīgo dzīvi.

Taču punktu pielika riepas. Riepas, ar kurām auto pārdevējs izlaida pircēju no sava plača. Par nodilumu runāt būtu negodīgi. Vienkārši vairāk nebija kam nodilt. No riepām, kas jau tā bijušas atjaunotas, uz visām pusēm karājās gumijas ļerpatas, atlupuši vasaras sezonai paredzētu protektoru atlikumi, diegi, metāla drātis un jēlgumija, kas vietām spraucās cauri pārdilušajiem kordiem.

Automobiļa vērtība - 2000 eiro. Prognozējamie remonta darbi, ieskaitot dzinēja maiņu, virsbūves metināšanu, auto pārkrāsošanu un visas ritošās daļas restaurāciju - teju divu šādu automobiļu vērtībā. Tam visam klāt vēl nedrošā elektrosistēma.