Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

Mīļākā atmasko Andra Buļa dubulto ģimenes dzīvi

© f64

Saeimas darbiniece un māksliniece Liene Skulme atklāti pastāstījusi medijiem par savām romantiskajām attiecībām ar aktieri Andri Buli, kurš jau vairākus gadus izmisīgi mētājas starp savu oficiālo lauleni un mīļoto sievieti, nespēdams pielikt punktu vienām no attiecībām.

Liene izdevumama Privātā Dzīve ir atzinusi, ka trīs gadus praktiski dzīvojusi kopā ar Andri Buli, kurš publiski tēlojis apzinīgu lauleni un nav gribējis atzīt aiziešanu no sievas Ilzes. Liene stāsta kā Andris piedalījies ģimenes svinībās, kā kopā ar Lienes vecākiem svinējis svētkus un pavadījis ikdienu. "Man pat nav žēl sevis. Man ir bērni, kas Andri ļoti mīl. Un tas šajā situācijā ir pats sāpīgākais. Diendienā mēs esam bijuši kopā. Mana mazā meita vēl šodien jautāja - kad Andris būs mājās. Kad Andris ienāca mūsu dzīvē, Esterītei bija divi gadi. Viņa Andrim ir ļoti pieķērusies, uztver viņu kā tēvu," tā stāsta Liene, kura nevar mīļotajam piedot atgriešanos pie sievas Ilzes.

Liene arī neslēpj, ka Andris Bulis viņu esot uzskatījis par liktenīgo mīlestību un teicis, ka nevienu nekad neesot tā mīlējis. "Patiesībā šajā situācijā jāžēlo arī tā otra puse - Andra sieva. Acīmredzot arī viņa visu šo laiku tika vazāta aiz deguna," atzīst aktiera mīļotā.