Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Kirkorovs safari parkā izglābis no nāves lauvu mazuli

© Privāts arhīvs

Pēc veiksmīgās Franko Dragones un Filipa Kirkorova kopīgi veidotā šova «Я» pirmizrādes Kremlī Krievijas estrādes karalis devies vasaras koncerttūrē.

Katru dienu pārbraucieni, katru otro koncerti, jauna pilsēta, cita publika, daudz emociju un pilnas zāles. Tomēr šajā saspringtajā grafikā Filips Kirkorovs atrod laiku arī atpūtai un izklaidei, turklāt, būdams labs «boss», cenšas visos pasākumos iesaistīt arī savu teju 70 cilvēku lielo kolektīvu. Gan kopīgi kino, gan ūdens atrakciju parka apmeklējumi, bet pats aizraujošākais visus gaidīja Krimas lauvu safari parkā «Тайган».

Krievijas estrādes karali Filipu Kirkorovu ar sālsmaizi sagaidīja pats safari parka direktors Oļegs Zubkovs un, protams, parka apmeklētāji, kuriem palaimējās tieši tobrīd atrasties teritorijā. Pēc lidojuma Kirkorovs vispirms devās atpūsties uz parka teritorijā esošo viesnīcu, kur pēc neilga laika viņam uz numuriņu tika atnesti mazi lauvēni un tīģerēni, lai kopīgi nofotografētos. (Viesnīca par maksu sniedz šādu pakalpojumu saviem viesiem - red. piez.) Mazajiem plēsoņām tā iepatikās pie Filipa, ka viens pat iekārtojās viņam blakus gultā, ielīda azotē un piemiga.

Vēlāk Kirkorovs devās safari izbraukumā pa parka teritoriju, lai brīvā dabā apskatītu jau pieaugušos plēsoņas. Laikā, kamēr dziedātājs lidoja uz Krimu, kāda lauvu mātīte bija dzemdējusi trīs mazuļus, savukārt brīdī, kad mākslinieks devās safari, viņš izdzirdēja cilvēku saucienus pēc palīdzības. Izrādījās, cita mātīte mēģināja apēst jaundzimušos mazuļus, no kuriem vienu Filipam tomēr izdevās paglābt. Vēlāk zoodārza saimnieks teica, ka pirmo reizi kāds apmeklētājs glābj dzīvniekus, savukārt Kirkorovs piebilda, ka esot bijis bail atrasties atklātā voljērā ar plēsoņām. «Šobrīd man nav emociju, esmu šokā,» noteica dziedātājs. Oļegs Zubkovs mazo lauvēnu nosauca glābēja vārdā par Fiļu.

Kopā ar parka vadītāju Kirkorovs izpētīja parka apstākļus un jau vēlāk kā gādīgs tētis veda ekskursijā arī savu kolektīvu un ar tikko gūto pieredzi pamācīja, kā pareizi pieiet lauvām, kā ar viņiem fotografēties. Kolektīva dalībnieki visi kā viens atzina, ka šī bijusi aizraujoša diena, kur sajūsma un prieks mijies ar bailēm, tomēr vēlme iziet pie lauvām atklātā vidē guvusi virsroku.

Taču ar to piedzīvojumi ar lauvām vēl nebeidzās. Dažas lauviņas pabija pat helikopterā…Nākamajā dienā Filips Kirkorovs sniedza koncertu Jaltā, un vienā no priekšnesumiem pie estrādes karaļa uz skatuves tika uznesti zvēru karaļi - lauvas. Nemaz tik viegli Filipam nebija noturēt rokās divus kustīgus lauvu mazuļus, mikrofonu un vēl dziedāt dzīvajā, tomēr viss beidzās lieliski un skatītāji bija sajūsmā par tādu vēl neredzētu šovu! Jā, Kirkorovs prot iepriecināt skatītājus, kolektīvu, un laikā, kad top šis raksts, viņš savējos aizvedis uz Parīzes Disnejlendu, lai pēc labi padarīta darba cilvēki varētu arī relaksēties.