Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Skandalozi

Rio olimpietis arestēts par uzmākšanos apkopējām

© SCANPIX

Brazīlijas policija arestējusi marokāņu bokseri Hasanu Sādu, kuram 6. augustā jādodas Riodežaneiro spēļu ringā. Olimpiskajā ciematā sportists esot uzmācies apkopējām

Rio olimpiskajā ciematā incidents notika trešdien. Policija informē, ka ir aizdomas par seksuālu uzmākšanos apkopējām. 22 gadus vecais bokseris it kā piespiedis vienu sievieti pie sienas, uzgrūdies ar gurniem un mēģinājis noskūpstīt, savukārt otrai sievietei atlēts čamdījis krūtis un rādījis nepieklājīgus žestus. Tiesa lēma, ka izmeklēšanas laikā pārkāpējam piemērojams 15 dienu arests, jo pastāv iespēja, ka šis cilvēks varētu pārkāpt likumu vēlreiz vai pamest Brazīliju.

6. augustā plkst. 18:30 ieplānots boksa mačs 81 kg kategorijā - marokānim Hasanam Sādam olimpisko spēļu ringā jātiekas ar turku Mehmetu Unalu. Jādomā, ka cīņa nenotiks, jo marokānis ir apcietināts.

Kā jau ziņots, Riodežaneiro olimpisko spēļu organizatori sportistiem nodrošina rekordlielu prezervatīvu skaitu - 450 tūkstoši.

Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm pieteikti 49 marokāņi 12 sporta veidos. Londonas spēlēs padalījās 63 Marokas sportisti, un 1500m skrējējs Abdalāti Iguiders toreiz izcīnīja bronzas medaļu.