Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

SKUMJI: Cēsīs novērota šokējoša vardarbība pret garīgi slimu cilvēku

© Mārīte Vārsberga

"Esmu vienkārši šokā!!!" raksta aculieciniece par Cēsīs redzēto, kur dāmas vardarbīgi izturējušās pret garīgi slimu sievieti.

"Vakar Cēsu Teikā (Tirgotavā) uz Rīgas ielas biju iegājusi paēst pusdienas. Biju lieciniece kaut kam veselam saprātam neaptveramam- divas sievietes kopā ar garīgi slimu tantīti ēda pusdienas. Nabaga slimais cilvēciņš visu laiku kaut ko runāja, gaida, kad atbrauks viņas Aldītis, kad pavizinās viņu, kad sazvanīsies utt...

Te pēkšņi sieviete, kas sēž viņai blakus, iesit tam nabaga cilvēkam pa muti!!!!! Turpināja viņai aizrādīt, lai mute būtu ciet! Tad aizgāja nopirkt kūciņu, tikmēr tas cilvēciņš visu laiku runā par Aldīti, sieviete jau no kases viņai bļāva- "G****, turi muti ciet!"

Atgriezās, tantīte jau laikus pielika sejai rokas priekšā, lai izvairītos no sitieniem, un atkal iesita viņai pa muti! Tantīte sāka raudāt, šī tik bļauj, ka nemākot viņa cilvēkos uzvesties un lai aizverot savu muti! Tad iejaucos es- teicu, ka viņa pati nejēdz, kā cilvēkos jāuzvedās un vai viņa pati saprot ko dara??? Pacelt roku pret slimu cilvēku- tas ir vājprāts!!!! Viņa izlikās, ka mani nedzird, tikai bļāva uz tantīti!

Tad piesolīju, ka ielikšu internetā gan rakstu, gan bildes, tad teica, ka neesot neko darījusi un neesot situsi! Tad es teicu, ka šeit ir novērošanas kameras un, ja vajadzēs, varēsim patīt atpakaļ un paskatīties! Tad gan apklusa! Nezinu no kurienes viņas bija, gribētu zināt, vai ir kādam kaut kāda iespēja kaut kādā veidā reağēt uz to?!?!" informē aizstāve.