Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Attiecību peripetijas. Vai Elksniņš iekaustījis Osinovski?

Andrejs Elksniņš tagad ir laimīgs kopā ar astoņus gadus jaunāko studenti Katrīni. Abi turklāt ir novadnieki, dzimuši un auguši Daugavpilī © Santa Sergejeva

Pēc »Vakara Ziņu« materiāla par Saeimas deputāta Andreja Elksniņa (33) līgavas Anastasijas Udalovas (27) aizbēgšanu pie Igaunijas miljonāra Oļega Osinovska (50) klajā nākuši jauni fakti par bijušo attiecību peripetijām.

Aculiecinieki, kuri gan vēlas palikt anonīmi, apgalvo, ka esot redzējuši, kā deputāts Elksniņš kārtīgi iedunkājis savas mīļotās sievietes jauno draugu Osinovski. Pērnā gada vēlā rudenī kādā no Rīgas restorāniem Andrejs Elksniņš sastapies aci pret aci ar līgavas aizvīlēju Igaunijas miljonāru Oļegu Osinovski. Un deputāts kā kārtīgs vīrietis, kas prot par sevi pastāvēt, iedunkājis miljonāru. Tiesa gan, pats Elksniņš šādas runas noraida, sarunā ar »Vakara Ziņām« atklājot: «Sarežģīti ir komentēt muļķības.»

Jau vēstījām, ka Andrejs Elksniņš pēc tam, kad viņu pameta līgava Anastasija Udalova, ir atguvies. Šobrīd deputātam izveidojušās romantiskas attiecības ar astoņus gadus jaunāku simpātisku bruneti Katrīni. «Man šobrīd ir daudz darba Saeimā, ar Katrīni plānojam pavadīt vasaru ārpus Rīgas, un vecākais dēls saņēma liecību, pabeidzot 5. klasi. Vienīgi ap šīm lietām grozās visas manas domas, nevis par ko citu,» lakoniski nosaka Elksniņš.

Savukārt Elksniņa bijusī līgava Anastasija Udalova aizvadītās nedēļas nogalē ballējusies sava izredzētā igauņu miljonāra Oļega Osinovska 50 gadu jubilejā. Elksniņa un Anastasijas kopīgie draugi ir pārliecināti, ka Anastasija izdarīja savu izvēli un aizbēga pie igauņu miljonāra, jo viņai patīk grezna un labi nodrošināta dzīve.