Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Blondā skaistule Simona Kubasova šķīrusies

Nekas neliecina, ka Simona Kubasova ir piedzīvojusi šķiršanās sāpes, viņa sabiedrībā iznāk smaidīga un starojoša © F64

Modele, modes žurnāliste, kā arī vairāku skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova pēc vairāku gadu draudzības ar uzņēmēju Raivo Pedi nolēmuši šķirties un katrs iet savu ceļu. Pērn vasarā izjuka arī Simonas māsas Diānas Kubasovas attiecības.

Simona Kubasova sarunā ar »Vakara Ziņām« neslēpj, ka par savu privāto dzīvi nekad labprāt nav stāstījusi. Taču faktu, ka šķīrusies ar savu ilggadējo mīļoto cilvēku Raivo Pedi, Simona apstiprina. Viņa itin nemaz nav bēdīga par šādu dzīves pavērsienu, gluži pretēji, Simona iesaucas, ka ir jauna un skaista, un brīva, un viss vēl priekšā. Viņa lakoniski nosaka, ka viss, kas notiek, notiek uz labu!

Beidzamajā laikā Simona Kubasova čakli rosās dažādos modes pasākumos, kur veido video intervijas un reportāžas par un ap modi, kā arī filmējas reklāmas klipos un kā modele gozējas uz žurnālu vākiem.

Pērnā gada rudenī ar savu mīļoto Lauri Mežsargu izšķīrās arī Simonas māsa, skaistumkaraliene un modele Diāna Kubasova. Līdzko Latvijā iestājās drēgnais rudens, tā Diāna devās prom uz siltākām zemēm. Sociālajos tīklos varēja sekot līdzi Diānas modeles gaitām.

Šā gada 1. aprīlī, lai izjokotu draugus un paziņas, Diāna savā «Facebook.com» profilā bija paziņojusi, ka ir apprecējusies ar kādu eksotiskas izcelsmes puisi. Taču tas bija tikai 1. aprīļa joks.

Nu abas skaistās, seksīgās un darbīgās māsas Diāna un Simona Kubasovas bauda brīvu sieviešu statusu.