Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Tannis iemīlējies, notievējis un nosirmojis

© Ingrīda Punka

Populārais pavārs Elmārs Tannis (50) ir laimīgi iemīlējies un kļuvis krietni slaidāks. Beidzamās nedēļas laikā viņš arī ļāvies vizuālām pārvērtībām un atlaidis sirmot sākušo bārdu.

Jauns imidžs

«Jā, bārdu esmu atlaidis tikai pirmo nedēļu. Kāpēc nepamēģināt!? Neviens jau nebija redzējis manu sirmumu, jo parasti skuju galvu un esmu plikpauris. Vispār garu bārdu man nepatīk audzēt, divas, trīs dienas, un pietiek, tad sāku justies netīrs. Es jau dēliem teicu, ka tagad redzēs, cik šoreiz ilgi noturēšos,» par atlaisto bārdu sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta Elmārs Tannis. Lai būtu pavisam stilīgs, pie sirmās bārdas viņš piemeklējis un iegādājies modernas brilles no zīmola «RayBan». «Tās brilles mani uzrunāja, un arī pārdevēja teica, ka labi izskatās. Uzticējos viņai un nopirku jaunas brilles,» lepns par pirkumu ir pavārs.

Tievē nepārforsējot

Vaicājot, kā izdevies kļūt tik slaidam, Tannis atklāj, ka tievēt sācis jau pērn, kad piedalījies TV šovā «Dejo ar zvaigzni». «Vienu mēnesi ēdu tikai restorāna «Kombucha» vitalitātes programmas gatavotās veselīgās maltītes. Liekie kilogrami pazuda brīdī, kad sapratu, ka esmu laimīgs. Iekšējā laime un harmonija, šķiet, ir ļoti svarīga lieta,» viņš skaidro.

Pirms sācis tievēt, Elmārs Tannis svēris 114 kilogramus. Viņam izdevies nomest 19 kilogramus, bet nu atkal nākuši klāt daži kilogrami, un šobrīd viņš sver 102 kilogramus. «Tagad svars kaut kā sācis svārstīties. Kad man bija 95 kilogrami, es ļoti labi jutos. Lēnā garā, lieki nepārforsējot, turpināšu mest nost svaru,» viņš nosaka.

Bērni pieauguši, laiks baudīt dzīvi

Arī privātajā dzīvē Elmāram Tannim viss esot vislabākajā kārtībā. Pēc 2013. gada šķiršanās no sievas un bērnu mātes Ilzes Tannes viņš ir atguvies un izveidojis jaunas attiecības. «Esmu priecīgs. Man ir forši. Jā, mana draudzene ir lielais noslēpums. Nav jau tā, ka paniski slēpjamies, bet nevēlamies nokļūt preses slejās,» paskaidro Tannis, kurš priecājas, ka dzīve ir ļoti mainījusies, jo bērni Deins (21), Natālija (20) un Robijs (14) ir kļuvuši pieauguši un neslimo. «Jā, jaunākais vēl ir tīneidžeris un viņam ir vēl jāpalīdz. Bērniem pieaugot, mainījusies arī mana ikdiena, jo, kad viņi visi trīs bija maziņi, tas bija milzīgs darbs. Vecākiem vajag atcerēties, ka bērni pieaug ļoti ātri un tas laiks paskrien nemanot. Es nekad nedomāju, ka viņi tik ātri pieaugs un es palikšu vecāks. Tagad ir daudz brīvāk, ar bērniem varu mierīgi runāties par nākotni, dzīvi un attiecībām un kopā baudīt dzīvi.».