Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Krīze skārusi miljonāra Maligina un aktrises Dzelmes attiecības

© Ingrīda Punka

Pagājušās nedēļas sākumā Latvijas farmācijas kompānijas «Olainfarm» valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins (50) viens bez savas izredzētās draudzenes aktrises Elīnas Dzelmes (29) apmeklēja tēlnieka Aivara Vilipsōna izstādes atklāšanu, bet Elīna jau pāris dienu vēlāk apmeklēja cita satura saviesīgu pasākumu, tādējādi vēl vairāk radot baumas, ka pāris, kurš savulaik dižojās uz žurnālu vākiem visā savā krāšņumā, vairs nav kopā.

Valērija Maligina kolēģis no kompānijas «Olainfarm», kurš gan vēlējās palikt anonīms, brīvdienu žurnālam »Vakara Ziņas« pastāstīja – nav pareizi teikt, ka Dzelme un Maligins izšķīrušies, jo viņi nemaz juridiski nebija precēts pāris. Maligina kolēģa rīcībā ir informācija, ka šīs attiecības gan esot noslēgušās.

Savukārt citi avoti vēsta, ka, lai arī Elīna nenakšņo Maligina lepnajā Jūrmalas savrupnamā, bet Rīgas dzīvoklī, tas nenozīmē, ka pāris ir pašķīries. Abu starpā valdot saliedētas un sirsnīgas attiecības.

Otrdien Valērijs Maligins aizlidoja uz Taizemi viens bez mīļotās Elīnas. Savukārt vēl pirms kāda laika Elīna kopā ar meitu Hannu atpūtās Taizemē bez Valērija.

Par pirmo kopīgo aktrises un miljonāra iziešanu sabiedrībā var dēvēt 2015. gada sākumu. Maligins ar milzīgu puķu pušķi ieradās uz Dzelmes ceturtās personālizstādes «Pirmses» atklāšanas svinībām. Tovakar Elīna bija labā omā, taču žurnālistiem paziņoja, ka par privāto dzīvi neko daudz nestāstīs. Ilgi vis nebija jāgaida. Atsevišķos preses izdevumos sākās jauno attiecību reklāmas kampaņa. Uz pāris medijiem tika izsūtītas teju vai identiskas fotogrāfijas, kurās uzņēmējs atrādīja jauno draudzeni Elīnu Dzelmi savā 50. gadu jubilejā. Viņu bildes rotāja žurnālu vākus, internetā ļaudis metās diskutēt un apspriest šo mīlasstāstu. Vēl pēc kāda laika veiksmīgs Maligina un Dzelmes attiecību iznāciens bija Ogrē notiekošais festivāls «Cojs ir dzīvs», kur pāris fanoja par krievu dziedātāju Zemfiru.