Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Jokotājs Ufo martā gatavojas mistiskām avantūrām

© F64

Populārais joku plēsējs un interneta radio «Boom FM» izveidotājs Ufo jeb Kaspars Upacieris secinājis, ka laikā starp saules un mēness aptumsumu ar cilvēkiem notiek dažādas brīnumainas lietas.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Kaspars Upacieris pastāstīja, ka ar interesi izlasa astrologu komentārus dažādos interneta portālos: «Pēc horoskopa esmu Jaunava. Manā horoskopā teikts, ka marts būs traks. Tādēļ nopietni jāsaņemas, jo Jaunavām būs jāiesaistās dažādās avantūrās. Būs visādi izaicinājumi un piedāvājumi, kurus sākotnēji dzirdot liksies, ka tie ir nereāli un mistiski. Un man ir ieteicams neatteikties no šiem piedāvājumiem, bet iesaistīties tajos. Arī pēc dabas esmu avantūrists un labprāt gribētu kādu jaunu izaicinājumu. Darbības jomu jau nemainīšu. Diezin vai es sākšu tirgot flīzes vai nodarbošos ar peldbaseinu ierīkošanu.»

Kaspars atzina, ka šad tad izlasa savu horoskopu un katrā interneta portālā par viņa horoskopa zīmi – Jaunavu – var izlasīt dažnedažādas prognozes. «Ir interesanti papētīt, ko katra prognoze man sola. Reizēm gribējies piefiksēt visu, kas man apsolīts un kas no tā piepildās, bet pagaidām esmu par slinku, lai to darītu. Varbūt vēl kādiem gadiem jāpaiet un tad varētu arī pieķerties pētniecības darbiem. Taču, runājot par saules aptumsumu, tas ir sen zināms fakts, ka šis aptumsums ietekmē cilvēku uzvedību. Ja jau tās zvaigznes, saule un mēness visādi sastājas, tad var arī gaidīt brīnumus. Un ceru arī, ka aptumsums nesīs labas pārmaiņas interneta radio «Boom FM»,» viņš nosaka.

Lai arī Kaspars Upacieris atklāj, ka ne īpaši tic horoskopiem, viņš tomēr ieklausās prognozē: «Ja kādā konkrētā dienā manai horoskopa zīmei ir ieteikts nepieņemt svarīgus un nopietnus lēmumus, tad arī izvairos. Kāda taisnība un jēga ir gan horoskopos, gan numeroloģijā.»

Interneta radio «Boom FM» vadītājs arī zina stāstīt, ka pilnmēness laikā, kuru šobrīd piedzīvojam, sarosās arī dīvainie cilvēki. «Zvana uz radio, un pēkšņi izskan dažādi jocīgi apgalvojumi un pat piedāvājumi. Tad norakstu to uz pilnmēnesi. Ir arī gadījumi, kad cilvēki ļoti viegli slēpjas aiz pilnmēness aizsega. Tie ir baigi viltīgie!».