Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Kā dzīvotu Maestro Pauls, ja nomainītu vārdu

Numeroloģes raksturojumā mūsu slavenais komponists Raimonds Pauls ir īpašs cilvēks ar saasinātu uztveri. Viņa rokām piemīt īpaša enerģētika. Ja maestro par savu dzīves ceļu nebūtu izvēlējies mūziku un klavieres, tad varētu būt labs masieris, piebilst »Vakara Ziņu« eksperte © Elena Lapteva

Maestro Raimonda Paula paziņojums par to, ka viņš nolēmis mainīt vārdu un turpmāk vēlētos sevi dēvēt kristāmvārdā – par Ojāru Paulu, ir kārtējais Paula stilā izmests jociņš, kas tomēr paguvis saviļņot nācijas prātus. Komponists ar humoru purpina, ka politikā saviesies pārāk daudz Raimondu – Valsts prezidents, aizsardzības ministrs... »Vakara Ziņas« aicināja sertificētu numeroloģi Inetu Ventnieci-Krīgeri joka pēc saciparot, kā maestro dzīvi ietekmētu oficiāla vārda maiņa.

Raimonds patīk sievietēm

Numeroloģe saka – Raimonds savā ziņā ir universāls un piesātināts vārds, kura struktūrā ietilpst gandrīz visi pamata skaitļi, izņemot vienu – deviņnieku. (Jāpaskaidro, ka numeroloģijā katru burtu var izteikt ar skaitli no 1 līdz 9.) Tātad ikvienam Raimondam viņa vārdā ir apvienotas visas īpašības, kas raksturo katru skaitli. Tādējādi Raimonds ir neordināra personība, spilgts, krāsains cilvēks.

Raimonda vārdam piemīt sievišķa enerģija, kas pastiprina intelektu, veicina atpazīstamību, interesi par mākslu, mūziku, filozofiju. Vīrietis, kuram dots vārds ar sievišķu enerģiju, sieviešu vidū ir mīlēts, gaidīts un gribēts. Viņš prot sevi parādīt sieviešu sabiedrībā. Taču Raimonds nav vārds, kas ietekmē cilvēka likteni un turpmāko dzīvi.

Uzvārds veicina mērķtiecību

Raimonds Pauls – vārdam un uzvārdam nav pārāk saderīga enerģētika, jo vārdam tā ir sievišķīga, bet uzvārdam – vīrišķīga. Taču maestro uzvārds, izteikts skaitliskā izteiksmē, norāda uz mērķtiecību un zināmu spītības devu, rodas vēlēšanās sevi realizēt, akcentē vīrišķo enerģiju.

Iespējams, jaunībā šāda enerģētiskā nesaderība radīja iekšēju spriedzi, kas dažos komponista dzīves posmos izpaudās ne pārāk veselīgos ieradumos. Ap 40 gadu vecumu cilvēks ar šādu sievišķā un vīrišķā kombināciju kļūst veiksmīgāks.

Ojārs Pauls – tikpat veiksmīgs kā Raimonds Pauls

Personvārds Ojārs pastiprina cilvēka vispusīgumu un veicina elastīgumu. Vārds Ojārs un uzvārds Pauls maestro padarītu par līderi, kas iet savu ceļu un kuram palaikam nepieciešama norobežošanās no apkārtējās pasaules. Ojārs šī vārda nēsātāju padara atpazīstamāku. Ja komponista pasē būtu rakstīts «Ojārs Pauls», tad viņš būtu ne mazāk populārs Latvijā un ārpus tās robežām kā Raimonds Pauls. 

Ojārs Raimonds Pauls – lieliska vecāku izvēle

Kaut arī komponists atceras, ka mamma esot burkšķējusi – laukos katrs vērsis ir vārdā Ojārs, puika ticis pie šāda vārda. Vienam no vecākiem paticis vārds Raimonds, otram – Ojārs. Paulu atvasīte dabūja abus – Ojāru un Raimondu.

Ventniece-Krīgere skaidro, ka vārdam Raimonds vārds Ojārs esot kā dieva sūtīts. Arī vārdam Ojārs piemīt sievišķa enerģija, tāpēc abi personvārdi labi sader kopā. Ojārs veicina papildu atpazīstamību un enerģiju.

««Ojārs Raimonds Pauls» – šiem trim vārdiem piemīt enerģētika, kas veicina cilvēka atpazīstamību, viņu noteikti ieraudzīs jebkuros apstākļos. Cilvēkam ir izpratne par kultūras nozari, jo abu vārdu un uzvārda struktūrā parādās saistība ar mākslu. Viņš ir intelektuāls, prot sevi pasniegt. Ja man vajadzētu četros vārdos raksturot maestro Paulu, analizējot viņa vārdu un uzvārda numeroloģiski, es teiktu: māksla, atpazīstamība, viedums un intelekts,» rezumē numeroloģe Ventniece-Krīgere.