Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Lielveikala stāvvietā auto notriec sievieti un aizmūk no notikuma vietas

© F64

Vakar lielveikala stāvvietā automašīna notriekusi sievieti un aizmukusi no notikuma vietas.

Negadījums noticis Bauskā, pie lielveikala "Rimi" - tur ap plkst.10.30 kāds 1955.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Renault Master" uzbraucis 1932.gadā dzimušai sievietei un pats aizbraucis no notikuma vietas, par notikušo policijai nepaziņojot.

Rīgā, uz Slāvu loka, 1991.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen Caddy" uzbraucis velosipēdistam - 1978.gadā dzimušam vīrietim, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Valmieras ielā vakar Valmieras un Bruņinieku ielas krustojumā notikusi sadursme starp 1993.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu "Toyota Rav4" un 1991.gadā dzimuša vīrieša vadītu "Nissan Pulsar". Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts "Nisssan" vadītājs. Savukārt Bruņinieku ielā notikusi sadursme starp automašīnu "MG ZT", kuru vadījis 1958.gadā dzimis vīrietis un mopēdu "YY50QT", kuru vadījis 1998.gadā dzimis puisis un stāvošu automašīnu "Volkswagen Golf". Negadījumā cietis mopēda vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki, divi no tiem bijuši gājēji un velosipēdisti. Rīgas reģionā reģistrēti 32 ceļu satiksmes negadījumi ar trīs cietušajiem.