Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Miljonāram Kokalim 60. dzimšanas dienas dāvanā piektais bērns

Daudzbērnu tēvs, miljonārs Valentīns Kokalis šā gada 17. februārī svinēs 60. jubileju © F64

Viesojoties Rīga TV 24 raidījumā «Rampas ugunis», sarunā ar Andri Kiviču miljonārs Valentīns Kokalis atklājis, ka viņa un sievas Milas Smirnovas ģimenē pagājušajā nedēļā piedzimusi meitiņa Anna, kurai dots latvisks vārds.

Miljonārs Valentīns Kokalis atzina, ka nu ir kļuvis par daudzbērnu tēvu. Tādēļ abiem vecākiem tuvākajā nākotnē būs daudz negulētu nakšu un rūpes par jaundzimušo. «Man jau ir pieredze, jo tas ir piektais bērns, bet meitiņas mammai Milai otrais bērns. Tā ka viņai būs grūtāk, man vieglāk,» noteica Kokalis. Runājot par meitas nākšanu pasaulē, Kokalis piebilda, ka bērnu radījis, domājot par Latvijas nākotni, jo daudzi brauc projām un dzimtajā zemē paliek arvien mazāk cilvēku.

Valentīna un Milas ģimenē pirmdzimtais dēls Juris pasaulē nāca 2001. gadā. Pāris iepazinās, kad Valentīns jau bija 40 gadu vecs, bet Milai tobrīd bija tikai 14 gadu. Ilgu laiku pāris slēpa no plašākas sabiedrības dēlēna Jura nākšanu pasaulē. Valentīnam no iepriekšējām attiecībām ir meita Indra, dēli Jānis un Mārtiņš.