Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Skandalozi

"Seksa eksperts" Aleksandrs Sokolovs: vīrietis var vislabāk palikt sievietei atmiņā ar dāvanām

© publicitātes

Kādreizējais raidījuma "Sokolovs par seksu" vadītājs, pazīstamais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs dalās savās pārdomās par to, kā visilgāk palikt atmiņā savām sievietēm. Viņaprāt, tas izdarāms ar dāvanu palīdzību.

Katrs vīrietis grib ilgi palikt atmiņā savai draudzenei. Attiecības jau sen ir beigušās, bet viņa atceras tās ar smaidu. Kā to izdarīt? Tās ir dāvanas! Daudz dāvanu! Katrai sievietei patīk tās saņemt un tas ir perfekts veids, kā par sevi atgādināt pat pēc šķiršanās. D

Es neesmu izņēmums un arī vēlos, lai katra draudzene mani atcerētos ilgus gadus. Sarežģītākā dāvana, kuru esmu dāvinājis, bija modes žurnāla vāks. Kad pašķīrāmies, viņa visas bildes izdzēsa, bet vāka bildi atstāja.

Vienreiz uzdāvināju sunīti. Viņa sen par to runāja un pat izdomāja tam vārdu. Suns viņai tik ļoti patika, ka pēc kāda laika es sapratu, ka to dzīvnieciņu viņa mīl vairāk nekā mani. Vēlāk pašķīrāmies un viņa mani tagad vispār neasociē ar to dāvanu. Suns uz 100% izspieda manu tēlu no draudzenes atmiņas. Bet nu tur es pats biju vainīgs.

Viena draudzene stāstīja, ka, kad pašķīrās ar iepriekšējo puisi, visas dārglietas un zeltu, ko viņš bija dāvinājis, viņa nometa no Vanšu tilta. Labi, ka pateica. Dēļ tā es viņai dāvināju tikai ziedus. Daudz, daudz ziedu. Tos vienalga pēc nedēļas ir jāmet miskastē.

Savai impulsīvajai draudzenei uzdāvināju lielu trauku mazgāšanas mašīnu. Kad pašķirsimies, viņai nebūs viegli izmest to pa logu.
Zinu, ka šķiršanās laikā cilvēki dramatiski strīdas un prasa savas dārgās dāvanas atpakaļ. Tas ir stulbākais, ko var darīt. Reāli- nekad, nekad neprasiet dāvanas atpakaļ. Ja gribi, lai bijušajai būtu sāpīgi bez tevis, tieši dāvanas var "palīdzēt". skatīsies uz tām un domās par tik foršo puisi, kuru viņa pazaudēja.