Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Kaspars Saulietis lepojas ar muzikālām meitām

Daiļās Saulietes! Mamma priecājas, ka visas Sauliešu meitenes Katrīne, Kerija un Kortnija ir sapucējušās skaistās kleitās, lai dotos klātienē vērot, kā tētim klājas uz ledus Rīgas «Dinamo» un Piemaskavas komandas «Vitjaz» spēles laikā. Meitenes turēja īkšķi, lai tētis met ripu vārtos. © Ingrīda Punka un Ričards Briška

Hokejista Kaspara Saulieša (28) un skaistumkaralienes Katrīnes Saulietes (30) meitas Kerija (6) un Kortnija (2) arvien nopietnāk pievēršas dziedāšanai. Abas māsiņas jau piedalās dažādos konkursos un pasākumos, kur dzied publikai.

Hokeja kluba Rīgas «Dinamo» spēlētāja Kaspara Saulieša meitas Kerija un Kortnija pirms spēles ar Piemaskavas komandu «Vitjaz» paguva vēl nodziedāt pāris dziesmu bērnu pasākumā un tikai tad kopā ar māmiņu Katrīni steidzās uz «Arēnu Rīga», kur jau pilnā sparā ritēja spēle.

Sauliešu ģimenes atvases šobrīd aizrāvušās ar dziedāšanu. Meiteņu mamma Katrīne neskaita stundas un laiku, lai vadātu meitas uz nodarbībām un aktīvi iesaistītos bērnu talantu spodrināšanā. «Abas meitiņas dzied vokālajā bērnu studijā «Rasa», kas iepriekš zināma kā vokālā studija «Rīgas akmentiņi». Mazākā meita Kortnija dzied vecuma grupā no 2 līdz 4 gadiem, bet vecākā Kerija grupā no 5 līdz 9 gadiem. Māsas dzied gan duetā, gan arī pa vienai. Šovasar visa ģimene braucām uz Ventspils pilsētas svētkiem, kur meitiņas nodziedāja četras dziesmas. Tāda ir mūsu ikdiena – mēģinājumi, dziedāšana un uzstāšanās.

Meitas arī piedalījās bērnu ikgadējā dziedāšanas konkursā «Talsi uzdod toni». Uz Talsiem mums līdzi brauca arī tētis. Viņš arī veda meitenes dziedāt uz Daugavpili. Kaspars lepojas ar meiteņu sasniegumiem,» stāsta mamma. Sauliešu vecākā meita Kerija šoruden arī sāka skolas gaitas Rīgas Teikas vidusskolā.