Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: LTV laika ziņu vadītāja Rubene otrā dēla gaidībās

© f64

  Latvijas Televīzijas raidījuma «Rīta Panorāma» ziņu moderatore un arī «laika ziņu meitene» Karīna Rubene (30) drīz ēteru uz kādu laiku pametīs – viņa ir otrā bērniņa gaidībās.

Beidzot izgulēsies

Latvijas Televīzijas (LTV) ilggadējai darbiniecei Karīnai Rubenei (viņa te strādā jau desmit gadus – red.piez.), kura strādājusi «Panorāmas» ziņu dienestā, pēdējā laikā – «Rīta Panorāmā», tomēr skatītāju atmiņā, šķiet, vislabāk ir palikusi kā Rīgas «Dinamo» hokejistu intervētāja spēļu starplaikos, atkal nāksies ņemt «taimautu» – viņas trīsgadīgajam dēlēnam Ralfam pieteicies brālītis. «Jā, tas nav noslēpums, man būs otrs puika. Būs divi hokejisti!» sarunā ar »Vakara Ziņām« joko Karīna Rubene. Ģimenes papildinājums (viņai ir jau ilgstošas attiecības ar fotogrāfu Mārci Baltskaru – red. piez,) gaidāms janvārī. «Oktobris man televīzijā būs pēdējais darba mēnesis, bet tad došos pelnītā atpūtā. Uz brītiņu,» teic Karīna. «Televīzijā vēl strādāšu līdz oktobra vidum, un tad man sākas mierīga dzīve Pierīgas apkaimē. Beidzot varēšu kaut uz kādu laiku izgulēties, pēc tam jau atkal sāksies bezmiega nakšu periods, tāpēc ir jāizmanto šī iespēja!»

Vai otrajam būs sekotājs?

Pēc Ralfa dzemdībām Karīna bija pat prātojusi pamet darbu televīzijā, taču tagad, cik noprotams, šādu iespēju pat neizskata. «Ko tad es citu darīšu, ko tad es citu protu?! Tāpat man bija ar Ralfu: ļoti gribējās atpakaļ, ļoti gribējās televīzijas kolektīvā, bet ko nu tagad zīlēt, redzēsim, kā būs,» saka Karīna. Otrā dēla gaidības bijušas plānotas, bet – kā ar trešo? «Tas, ka viens bērns ir par maz, man vienmēr ir bijis skaidrs, bet tik konkrēti mēs nekad neesam runājuši – cik tad īsti ir «pieklājīgi». Bet divus gan vajadzētu, tas skaidrs. Skatīsimies, cik viegli vai grūti dzīvē ir ar diviem, tad jau redzēsim, kas būs tālāk,» spriež vienmēr optimistiskā Karīna.

Hokeju puikām neliegs

Karīna Rubene daudziem, it īpaši hokeja faniem, acīs iekrita jau pirms vairākiem gadiem – kā nu ne, blonda un smuka! Taču viņai visai īsā laika sprīdī izdevās pierādīt, ka hokeja lietās «drēbe» ir saprasta, tāpēc Karīnai izdevās iemantot gan neiecietīgo sporta fanu, gan «dinamiešu» cieņu – pirmoreiz dekrētā tiešajā ēterā ar puķu pušķi viņu sveica pat komandas kapteinis Sandis Ozoliņš. Kas zina, varbūt joks par pašas diviem dēliem hokejistiem izrādīsies pravietisks. «Manam dēlam Ralfam ļoti patīk hokejs, viņš vasarā nesaprot, kāpēc mēs neejam uz spēlēm. Ir bijis tā, ka Ralfs vakarā iznāk no istabas – viņam mugurā uzvilkts krekls ar visiem hokejistu autogrāfiem – un saka, ka gribot iet uz hokeju. Un tad man liekas – jā, laikam ne velti es tur stāvēju pie tā ledus! Hokejs viņam laikam jau ir asinīs. Daudzas mammas saka – kāds hokejs, futbols ir foršāks! Es skaidri zinu, ja mans dēls gribēs spēlēt hokeju, es to viņam pilnīgi noteikti neliegšu!»