Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Greizsirdīga meitene aplej draugu ar verdošu ūdeni

Greizsirdīgā jaunkundze Magana Farkuāra © mirror.co.uk

Greizsirdīga draudzene savu draugu aplējusi ar verdošu ūdeni pēc tam, kad sava drauga mobilajā telefonā atklājusi īsziņas no citas meitenes.

Abiem jauniešiem esot bijušas vētrainais attiecības. Meitene jau iepriekš bija sodīta par sava drauga īpašuma bojāšanu Viņai par to bija piešķirts 12 mēnešu nosacītais sods. Jauniešu vecāki bija pret abu attiecībām. Brīžos, kad jaunais pāris bija pašķīries, abu vientulību centās pārvarēt citu mīļoto rokās.  Neraugoties uz vecāku liegumu tikties vienam ar otru, viņi vienmēr atrada ceļu, kā atjaunot attiecības.

Esot jau atkal kādu laiku kopā, iepriekš sodītā meitene ieraudzīja īsziņu no kādas citas mīļotās. Jauniete sadusmojās un uzlēja verdošu ūdeni savam iemigušajam draugam, jo gribēja, lai tas izcieš sāpes.

Ierodoties slimnīcā, jaunietim tika konstatēts ādas applaucējums vēdera rajonā.

Tiesas zālē jaunais vīrietis teicis, ka pamodies no nepanesamām sāpēm vēdera rajonā un secinājis, ka vēders ir noklāts ar čūlām.

Pēc šī atgadījuma meitenei piespriests 10 mēnešu cietumsods un liegta iespēja kontaktēties ar savu, visticamāk, bijušo draugu.

Informācija sagatavota pēc mirror.co.uk