Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Aktrises Skultes un producenta Martinaiša mīlas līkloči

«Viņas melo labāk» režisors Sigits Račkis arī pārdzīvo par draugu Rimvīdu un aktrisi Eviju. © f64

  Pamatīga krīze skārusi populārā TV3 seriāla «Viņas melo labāk» varones, aktrises Evijas Skultes (40) un lietuviešu producenta Rimvīda Martinaiša (48) mīlas un kaisles pilnās attiecības. Rimvīds skumst pēc mīļotās un kaļ plānus, kā risināt pāra problēmas, kamēr Evija abu attiecībās ietur pauzi, jo jūtas nogurusi no privātās dzīves.

Evijas Skultes un Rimvīda Martinaiša dienesta romāns aizsākās 2013. gada pavasarī, strādājot pie jaunā TV3 seriāla «Viņas melo labāk» filmēšanas.

Kas mīlējas, tas ķīvējas

Tiesa, nepagāja ilgs laiks un jau 2013. gada nogalē abu attiecībās bija iestājusies krīze. Pāra pašķiršanās brīdī aktrisei izveidojās citas simpātijas. 2014. gads Skultei iesākās sevišķi veiksmīgi, jo viņa Vecgada vakarā Bahamu salās mija gredzenus ar finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormani. Lai arī pāris mēnešus pēc kāzām Evija vēl bija kopā ar Hariju, viņi laulību Latvijā nereģistrēja un neuzsāka arī kopdzīvi. Pāris reizes izgājuši sabiedrībā, Evija ar Hariju pašķīrās.

2014. gada vasarā ar jaunu sparu atdzima aktrises un lietuviešu producenta draudzība. Nu abu mīlestība uzplauka ar vēl lielāku kaisli. Evija ciemojās pie mīļotā Viļņā, kur iepazina lietuviešu virtuvi, bet Rimvīds brauca pie Evijas uz Rīgu. Abi roku rokā vairākkārt izgāja sabiedrībā, neslēpjot savas jūtas un mīlestības pilnās attiecības.

Lepojās ar draudzeni

Šā gada februārī Evija Skulte tika uzaicināta piedalīties TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni». Rimvīds allaž pavadīja mīļoto uz Rīgas kinostudiju, kur norisinājās šovs. Te viņš Evijai bija atnesis mīļākos liliju ziedus, te rozes. Pacietīgi viņu gaidīja kafejnīcā, pārdzīvoja un nervozēja par balsošanas rezultātiem. Arī pats zvanīja un balsoja par Evijas un viņas partnera deju priekšnesumiem. Pēc šova nakts ballītēs kā īsts džentlmenis rūpējās, lai mīļotajai ir ērti, lai ir dzēriens, ar ko veldzēt gan šovā gūto stresu, gan slāpes. Vaicājot, kā viņš vērtē draudzenes sniegumu šovā, Rimvīds tobrīd ar mirdzošām acīm stāstīja, kā lepojas ar Evijas dejotprasmi un panākumiem šovā. Un viņam nav svarīga mīļotās uzvara, jo viņa acīs Evija ir vislabākā.

Dažus raidījumus gan Rimvīds neapmeklēja klātienē, jo atradās daba darīšanās Lietuvā. Arī finālā viņš neatbalstīja mīļoto, kas radīja pamatu sarunām, ka abu attiecībās iestājusies krīze.

Skumst, bet mierinājumu nemeklē citas sievietes skavās

Šajā nedēļā tirdzniecības centrā «Rīga Plaza» norisinājās TV3 seriāla «Viņas melo labāk» trešās sezonas prezentācijas pasākums. Mīlētāju pāris Evija un Rimvīds vairs neraidīja viens otram mīlas pilnus acu skatus, turklāt producents bija bēdīgs un skumju mākts.

«Viņas melo labāk» režisors Sigits Račkis sarunā ar »Vakara Ziņām« neslēpa, ka pārdzīvo gan par savu draugu un kolēģi Rimvīdu, gan aktrisi Eviju. «Es jau pats redzēju, kā viņu starpā sākās dienesta romāns, par ko teju visa latviešu prese rakstīja. Evija man ļoti patīk kā sieviete, aktrise un cilvēks. Ar viņu ir tik viegli strādāt. Pēdējā laikā Evija gan palikusi pārāk tieva. Rimvīds arī notievēja, bet viņam labi izskatās, ka nav vairs vēders redzams, bet Evija ir kļuvusi par daudz tieva. Sievietei ir jābūt sievietei. Man labāk patika, kad Evija bija pilnīgāka. Pat siekalas tecēja, viņu ieraugot, bet tagad tikai kauli palikuši,» vaļsirdīgi atklāj režisors.

Šobrīd Rimvīds un Sigits dzīvo Rīgā, jo tiek filmēta seriāla ceturtā sezona. «Dzīvojam ar Rimvīdu vienā dzīvoklī. Un es jau redzu, kā viņš skumst un pārdzīvo, kad abi ir sastrīdējušies. Ļoti ceru, ka salīgs mieru un viņiem viss būs labi. Tāds skaists pāris bija. Es jau nemaisos viņiem pa starpu un necenšos dot kaut kādus padomus. Rimvīds ir kārtīgs un nopietns lietuviešu vīrietis, kas apkārt nestaigā un tūdaļ nemetas jaunās attiecībās. Nav viņš iemīlējis citu sievieti, viņš vēl joprojām mīl Eviju. Esmu viņu šad tad pa vakariem aicinājis iziet ielās, bet nekā, sēž mājās un skumst,» pastāsta režisors.

Aktrisei nekad būtiskas nav šķitušas attiecības

Savukārt Rimvīds atklāj, ka šobrīd par sajūtām un to, kas noticis viņa un Evijas starpā, nav gatavs runāt. Vien nosaka, ka viņa mīlestība pret Eviju nekad nav bijusi spēle un viss ir pa īstam. Producents nenoliedz, ka šobrīd ar Eviju ir pašķīrušies: «Ir izveidojusies problēmsituācija, bet tādēļ jau esmu vīrietis, lai to atrisinātu!»

Kamēr Rimvīds cenšas risināt pāra problēmas, Evija sarunā ar »Vakara Ziņām« atzīst, ka šobrīd viņas galvenās dzīves prioritātes ir darbs Latvijas Nacionālajā teātrī un dēli Roberts un Bruno. Nupat teātrī Evija piedzīvoja mūzikla «Bāskervilu leģenda» pirmizrādi un šobrīd jau gatavojas vasaras izrādei «Īsa pamācība mīlēšanā», kā arī paralēli filmējas «Viņas melo labāk» jaunajā sezonā. «Esmu ļoti noslogota, un man ir ļoti maz brīvā laika. Man šķiet, ka šis ir laiks, kad gribu atpūsties no privātās dzīves. Es tik daudz strādāju, ka man nav laika attiecībām. Man vienmēr dzīvē ir bijis grūti apvienot privātās lietas ar darbu. Esmu liela darbaholiķe un, ja attiecības man traucējušas darbam, tad vienmēr priekšroku esmu devusi darbam. Tādēļ teikšu godīgi, man nekad būtiskas nav šķitušas attiecības. Un visu savu brīvo laiku es veltu bērniem, nevis attiecībām,» skaidrību mīlas lietās ievieš aktrise.