Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Diāna Kubasova meklē skaistas un neprecētas daiļavas

Diāna Kubasova allaž ir lieliskā formā, tāpēc arī uzvarējusi ne vienā vien skaistumkonkursā. © f64

TV3 šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece un skaistumkaraliene Diāna Kubasova izsludinājusi pieteikšanos konkursam «Miss Bikini Latvia 2015».

«Konkursā var piedalīties sievietes vecumā no 18 līdz 26 gadiem, augumā virs 170 centimetriem. Lai kvalificētos konkursam, dalībniecei jābūt atbilstošai «mis» kategorijai – neprecētai un bez bērniem. Tā ir iespēja jaunietēm sevi pierādīt, iegūt jaunu pieredzi, piedalīties kvalitatīvās fotosesijās un saņemt vērtīgas balvas,» sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta Diāna.

Konkursa uzvarētāja iegūs iespēju doties pilnīgi apmaksātā braucienā uz konkursu Ķīnā šā gada septembrī! Pasaules fināla laikā Ķīnā Latvijas pārstāve cīnīsies par galveno naudas balvu – 10 000 dolāriem, skaistu kroni, kā arī daudzām citām balvām. Arī par otrās vai trešās vietas iegūšanu būs vērts pacīnīties, jo arī to ieguvējas saņems attiecīgi 5000 un 3000 dolāru lielas naudas balvas, iespēju noslēgt līgumu ar modeļu aģentūru, kā arī kļūt par peldkostīmu zīmola «HOSA Swimwear» reklāmas seju.

«Taču, pat neuzvarot konkursā, Latvijas pārstāve iegūs vienreizēju pieredzi un iespēju apskatīt Ķīnu, kā arī piedalīties kultūras apmaiņā un iepazīt dalībnieces no vairāk nekā 50 dažādām pasaules valstīm,» pieteikties konkursam aicina skaistumkaraliene.