Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Izplatījusies sazvērestības teorija par Midltones dzemdībām

© www.kp.ru

Lai arī skaļākais britu karaļnama notikums- Kembridžas princeses Šarlotes parādīšanās šajā pasaulē jau ir aiz muguras, tomēr vairumam britu māmiņu ir parādījušās aizdomas, vai Keitas dzemdības ir notikušas oficiāli paziņotajā datumā.

Briti pārmet hercogienei, ka tā no slimnīcas izgājusi augstpapēžu kurpēs, un tādēļ pastāv aizdomas, ka meitiņa pasaulē nākusi pāris dienas pirms oficiālā datuma.

Tā vien šķiet, ka Kembridžas hercogiene ir pasaulei radījusi vēl vienu modes lietu. Ja pirms tam kāda sabiedrībā populāras dāma dzemdēja, parastās māmiņas atviegloti nopūtās: "Pagājis tikai mēnesis, bet viņa jau ir tieva". Taču pēc Midltones dzemdībām rodas jautājums- kā var tik labi izskatīties vien pāris stundas pēc laimīgā notikuma?

Britu māmiņu komentāri par Kembridžas hercogienes izskatu ir itin izsmeļoši: "Ak, Dievs, cik viņa ir starojoša. Kad es dzemdēju, nespēju vairākas dienas paiet," mikroblogošanas vietnē twitter atklāj Hanna Grifitsa, daloties ar hercogienes fotogrāfiju, kurā Keita smaidīdama rokās tur meitiņu.

"Svētais Jēzus, svēti mani un ļauj pēc dzemdībām izskatīties kaut vai uz pusi tik labi kā Keita," piebilst twitter lietotāja Lūsija.

"Es vienkārši nesaprotu, kā viņai tas ir izdevies – tikko kā dzemdējusi, viņa iziet ar bērniņu rokās, tērpusies skaistā vasarīgā kleitā," piebalso lietotājs Kriss Lū.

Pēc šādiem komentāriem sociālajos tīklos, britu tabloīds Daily Mail šai tēmai ir veltījis atsevišķu rakstu, kurā britu jaunās māmiņas atklāj, ka, ja dzemdības tiešām noritējušas bez sarežģījumiem, tad vairākas stundas pēc tām tiešām var doties mājās, taču izskatīties tik perfekti un slimnīcu pamest vasarīgā kleitā, kājās nēsājot augstpapēžu kurpes?

Lai arī britu hercogienes rīcībā ir labākie frizieri, vizāžisti un grima meistari, pasaulē baumo, ka Keita īstenībā dzemdējusi pirms pāris dienām, klusumā un mierā, drošā attālumā no preses un uzmācīgajiem fotogrāfiem. Un tikai tad, kad jutusies pietiekami labi, viņa parādījusies un paziņojusi, ka ir dzemdējusi meitiņu, tajā pašā dienā arī izrakstoties no slimnīcas.