Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Valērijs Mironovs pirms tiešraides noved sievu līdz asarām

© f64

Populārie deju treneri Agita un Valērijs Mironovi ir vieni no TV3 deju šovu veterāniem. Šajā reizē Agita ir žūrijas tiesnešu rindās, bet Valērijs gluži kā pelēkais kardināls jeb multifunkcionālais komandas dalībnieks, kā viņš pats sevi dēvē, rosās aiz TV kamerām. Valērijs pirms šova tiešraides bija pamatīgi uzvilcies un ar savu sievu runāja tik bargā balss tonī, ka Agita tik tikko valdīja asaras.

Sarunā ar »VZ« Valērijs Mironovs neslēpj, ka ir ļoti prasīgs un reizēm pat ļoti asi izturas ne tikai pret šova veidotājiem un dalībniekiem, bet arī pret savu sievu Agitu Mironovu. Valērijam ir svarīgi, lai TV skatītāji var vērot skaistu un perfektu šovu, tādēļ arī viņš ir tik pedantisks. Sākoties šova tiešraidei, Valērijs zibens ātrumā pārvietojās no viena skatuves stūra uz otru, uzraugot katru darbību, kas norisinājās TV kameru priekšā. «Mums ir bijis piecu gadu pārtraukums šova veidošanā, turklāt ir jauna komanda, tādēļ arī ir lielāka atbildība, kas liek justies nervozam. Jāsāk visi komandēt, nedrīkst taču izlaisties,» neslēpj Mironovs.

Deju pedagogs arī neslēpj, ka viņa prasīguma dēļ cieš arī sieva Agita. «Dažbrīd esmu pavisam skarbs,» viņš nosaka, bet tūdaļ pat paskaidro, ka sieva šo gadu laikā jau ir pieradusi pie vīra izgājieniem. «Tāpēc jau mēs esam kopā. Agita ir ļoti stipra sieviete, viņa daudz ko var izturēt. Pēc tam atvainojos Agitai, ja ko asāku esmu pateicis. Viņa jau arī ļoti neļaunojas uz mani, jo zina, kāds esmu. Sieva man ir vislabākā, esmu secinājis, ka labākas par viņu nav, tādēļ esam kopā. Mēs abi esam sportiski cilvēki, tā ir mūsu dzīves sastāvdaļa. Allaž jābūt perfektā formā. Cilvēks nedrīkst izlaist savu ķermeni. Jautāsiet, cik gadu esam kopā? Nezinu, laimīgie gadus neskaita, laikam esam kopā kopš 1984. gada,» atzīst prasīgais dzīvesbiedrs.