Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Sokolovs atzīst vājprāta lēkmes

Aleksandrs Sokolovs beidzamajā laikā sabiedrībā tiek vērtēts pretrunīgi, taču tas erotisko bilžu meistaru īpaši neuztrauc. © f64

Erotiskais bilžu meistars un pikantā seksa raidījuma vadītājs Aleksandrs Sokolovs nu jau pusgadu ir kopā ar īpašu sievieti Lauru. Jaunā dāma ir psihoterapeite un vienīgā spēj glābt Aleksandru brīžos, kad viņam nāk virsū vājprāta lēkmes.

Par Aleksandra Sokolova personību beidzamajā laikā virmo dažādas diskusijas. Vieni atklāj, ka Sokolovs ir veiksmīgs sabiedrisko attiecību speciālists, kurš mākslīgi prot radīt par sevi interesi, jo esot neprasmīgs fotogrāfs un raidījuma vadītājs, bet citi atzīst, ka erotisko bilžu meistars ir ļoti profesionāls. Sokolovs publiskajā vidē allaž parādās ar skandalozu informāciju, tādējādi provocējot sabiedrību. Te viņš atbalsta homoseksuāli orientētus cilvēkus, izmeties gandrīz pliks, bučojas ar vīrieti, te atklāj savus seksuālos sakarus ar sabiedrībā populārām dāmām.

Atkal atradis ideālo sievieti

Pirms pāris gadiem Sokolovs atklāja, ka beidzot ir saticis savas dzīves liktenīgo sievieti – Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra vijolnieci Darju Smirnovu. Taču ideālās attiecības bija nolemtas neveiksmei, un 2012. gadā pāris pēc nepilna gada draudzības pašķīrās, tā arī neuzsākot kopdzīvi.

Nu Aleksandram ir jauna mīla, ar kuru viņš ir kopā beidzamo pusgadu. Runājot par jaunajā attiecībām, Aleksandrs teic, ka šoreiz viss ir citādi. Sarunā ar »VZ« viņš stāsta, ka Laura viņam ir ideālā sieviete gan pēc ārējiem dotumiem – tvirtu un atlētisku augumu, gan pēc profesijas. Aleksandrs nu arī publiski atrādījis savu jauno mīlu. Tas notika jaunajā deju šovā. Fotogrāfs šobrīd tandēmā ar profesionālu dejotāju Martu Kalēju piedalās TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni». Šova atklāšanas raidījumā, kad dalībnieki ar sevi iepazīstināja skatītājus, Aleksandra sešu sekunžu garajā priekšnesumā piedalījās arī mīļotā Laura, kura TV kameru priekšā defilēja peldkostīmā. Ilgi nebijis jādomā, ko iesaistīt sava priekšnesuma vizītkartē, – vienīgi Lauru un viņas drudzeni. Sokolova mīļotā ar deju aizraujas jau vairākus gadus. 11 gadus viņa profesionāli dejojusi baletu.

Izdodas novērst garīgas nepilnības

Šobrīd Laura strādā par ārsti psihiatri. Aleksandrs pārliecināts, ka kopā ar Lauru ir tikai tāpēc un abu attiecības ir izdevušās, jo draudzene pēc profesijas ir psihiatre. «Laura pret mani attiecas kā pret pacientu, un, līdzko man nepieciešam palīdzība, viņa ar mani strādā. Citāds attiecību modelis man nemaz nebūtu iespējams. Es tomēr esmu ļoti specifisks cilvēks. Man vajag ārsta atbalstu visu laiku, lai es nesajuktu prātā. Viņai ļoti veiksmīgi līdz šim izdevies novērst manas garīgās veselības problēmas,» vaļsirdīgi par savām likstām stāsta Aleksandrs.

Vaicājot Laurai, vai viņai nav grūti visu laiku ārstēt mīļoto un glābt viņa garīgo veselību, jaunā sieviete atzīst, ka nav viegli būt kopā ar Aleksandru. «Viņš tik tiešām ir ļoti grūts un sarežģīts cilvēks. Es jau ikdienā sastopos ar ļoti daudziem psihiski slimiem cilvēkiem. Esmu uzkrājusi pieredzi, tādēļ daudz labāk saprotu arī Aleksandru. Zinu, kad vajag piebremzēt un kad vajag saprast. Tajā pašā laikā ļoti respektēju Aleksandra vēlmes un viedokli,» atzīst Laura.

Erotiskā bilžu meistara draudzene ikdienā praktizē gan kā ārste psihiatre, gan strādā par fitnesa treneri. Fitness ir viņas sirdslieta. Turklāt tieši šobrīd Laura intensīvi gatavojas fitnesa sacensībām, lai jau šā gada maijā rādītu savas sportiskās prasmes.

Palīdz veidot seksa raidījumus

Laura nav greizsirdīga un atbalsta arī mīļotā vīrieša nodarbošanos, gan vadot seksa raidījumu, gan bildējot pilnīgi kailas daiļavas, un pat mīļotā bučošanās ar citu vīrieti foto kameras priekšā viņu nav šokējusi. «Es arī palīdzu Aleksandram sagatavot raidījumu. Sarunāju ārstus, kas raidījumos sniedz padomus par konkrētām seksa situācijām. Savā ziņā mums tāds kā ģimenes bizness sanācis,» atklāta ir Laura.